7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE

0

Box Office verilerine göre ekim ayı gişe açısından daha önceki günlere göre daha yoğun. 4 ile 20 Ekim tarihleri arasında salonlarda 5 milyon 470 bin seyirci oldu. Bu artışı etkileyen bir önceki hafta sonu gösterime giren ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi oldu. Açılışını yaklaşık 615 bin seyirciyle yapan film, ikinci hafta sonunda seyirci sayısını arttırarak 645.487 seyirci tarafından izlendi. Film, on günde toplamda 1.851.889 seyirci tarafından izlendi.

Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği Filmde Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Sarp Akkaya, Celile Toyon, Deniz Baysal, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yurdaer Okur, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Doğukan Polat, Serhan Onat, Ferit Kaya rol alıyor.

  1. Koğuştaki Mucize Filmi bir nevi ‘Yeşil Yol’ filmini andırsa da ülkemiz diline iyice yedirilmiştir. Yedi yaşındaki kızı ile aynı zeka yapısına sahip bir baba… Her şey iyi güzel giderken olaylar karmakarışık bir hal alır. Baba işlemediği bir cinayetle suçlanır. Elinde Suçsuzluğunu kanıtlayacak hiç bir şey yok. Yalnız ve çaresizdir. Tutuklanır… Hapse atılır… İdamla yargılanır… Ölen üst düzey bir askerin küçük kızıdır… 1983 yılında Askeri Darbe sonrasındaki sıkı yönetim dönemidir. Asılması an meselesidir. Kurtulması minik kızının çabasına bağlıdır.
  2. Filmi hakkında ki düşüncelerinizi yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

 

 

Gösterim Tarihi: 11 Ekim 2019

Dağıtım: CJ Entertainment

Yapım: Lanistar Media, Motion Content Group

Facebook: //www.facebook.com/yedincikogustakimucize

Instragram: //www.instagram.com7ncikogustakimucize

Twitter: //www.twitter.com/kogustakimucize

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Sarp Akkaya, Celile Toyon, Deniz Baysal, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yurdaer Okur, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Doğukan Polat, Serhan Onat, Ferit Kaya

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.