Sercan Şekerci’nin yönettiği Kek Roka adlı oyun bir çiftin  maceralarını konu ediyor. Oyunda  Ezgi Kapıkaya (Lencsı) Orkun Genç (Pal) Emre Esti (Sandor) Tuğçe Ergen (Cecıle)  Beyza Seyhan (Baron Trıll) rol alıyor.

Erkek dostluğu mu, yoksa kadın bağlılığı mı?”
“Sıradan bir marka mı, yoksa Kek Roka mı?”
“Aldattı mı, aldatmadı mı?”
“Eşinizin sevgiliniz olması mı daha iyidir, yoksa sevgilinizin eşiniz olması mı?”

“KEK ROKA / TİYATRO MUNDUS”

KEEK ROKA FOTO.jpg

 Cecile ve Pal’ın ev(liliğ)inde cevaplanmayı bekleyen çok soru var. 1917’de yazılmış ve Macaristan’ın en nükteli güldürülerinden biri olarak görülen Kek Roka (Mavi Tilki), 21. yüzyılda dahi beyinlerdeki tilkileri sorgulatıyor. İkilinin en yakın dostu Sandor’un, Budapeşte’ye dönüşüyle alevlenen bilmeceler Commedia dell’Arte ezgileriyle birleşiyor ve seyirciyi taraf tutmaya zorlayan keyifli bir serüvene davet ediyor.

İkilinin en yakın dostu Sandor’un, Budapeşte’ye dönüşüyle alevlenen bilmeceler Commedia dell’Arte ezgileriyle birleşiyor ve seyirciyi taraf tutmaya zorlayan keyifli bir serüvene davet ediyor.

Yazan:  Fereng Herczeg
Çeviren: Sadrettin Karatay
Yöneten: Sercan Şekerci
Koreograf: Erkan Kılıç
Oyuncular: (Sahneye Çıkış Sırasına Göre) Ezgi Kapıkaya (Lencsı) Orkun Genç (Pal) Emre Esti (Sandor) Tuğçe Ergen (Cecıle)  Beyza Seyhan (Baron Trıll)

Etkinlik Tarihleri: 13 Ekim PazarSaat: 19:00 Tatavla Sahne’de

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.