Semaver Kumpanya Oyunculuk, Tekst okuma ve Çözümleme, Beden ve Hareket, Sahneleme, Diksiyon, Dramaturji ve Tiyatro Tarihi, Şan ve Müzik Bilgisi, Kukla ve Manipülasyon gibi alanlarda oyunculuk kursu vermeye hazırlanıyor. Gerek eğitmenleri gerekse fiziksel koşulları bakımından farklı imkanlara sahip olan semaver kumpanya oyunculuk eğitimlerinin duyurusunu yaptı.

Güz – Kış Dönemi, Kış- Bahar Dönemi, Yaz Dönemi, Hafta içi, Konservatuvar Hazırlık, Çocuklar Oyunculuk Atölyesi,  Kısa Film  Atölyesi ve Tasarım Atölyesi olmak üzere 8 farklı atölyemiz ile tüm sene boyunca yeni öğrenciler katılmaya devam ediyor

KUMPANYA OYUNCULUK ATÖLYELERİ BAŞLIYOR!

Kumpanya Güz-Kış Dönemi Oyunculuk Atölyesi Her Cumartesi – Pazar saat 10:00 – 18:00 arasında, Hafta içi gerçekleşecek olan Kumpanya Atölyesi, Pazartesi- Çarşamba ve Salı- Perşembe olmak üzere iki sınıfla yapılacak, 19:30 -22:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Hafta içi gerçekleşecek olan Kumpanya Atölyesi 32 hafta sürecek olup en sonunda Çevre Tiyatrosu sahnesinde herkese açık olarak bir oyun sahneye koyulacaktır.

Kumpanya Oyunculuk Atölyesi Güz-Kış Dönemi: 12 Ekim
Kumpanya Oyunculuk Atölyesi Hafta İçi: 07 Ekim

DETAYLI BİLGİ
Dersler
Oyunculuk, Tekst okuma ve Çözümleme, Beden ve Hareket, Sahneleme, Diksiyon, Dramaturji ve Tiyatro Tarihi, Şan ve Müzik Bilgisi, Kukla ve Manipülasyon
Eğitmenler
Atilla Gündoğdu, Ahmet Kaynak, Bilgesu Kasapoğlu, Büşra Firidin, Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı, Sibel Altan ve Volkan M. Sarıöz
BAŞVUR
Kayıt yaptırmak için herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır. Kayıt olmak isteyenler gişeden (0 212 585 59 35) arayabilir veya info@semaverkumpanya.com adresine iletişim adresine bilgilerinizi gönderebilirsiniz.
Güz – Kış Dönemi, Kış- Bahar Dönemi, Yaz Dönemi, Hafta içi, Konservatuvar Hazırlık, Çocuklar Oyunculuk Atölyesi,  Kısa Film  Atölyesi ve Tasarım Atölyesi olmak üzere 8 farklı atölyemiz ile tüm sene boyunca yeni öğrenciler katılmaya devam ediyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.