Box Office Türkiye’nin verilerine göre Brad Pitt’li bilimkurgu filmi ‘Ad Astra’ 20-22 Eylül hafta sonunda 70 bin seyirciyle ilk haftasında gişenin zirvesine yerleşti. James Gray’in yönetmenliğini üstlendiği, ülkede bir kahraman olarak anılan babasının izinden gidip astronot olan ve tüm galaksinin geleceğini ilgilendiren bir göreve atanan Roy McBride’ın hikâyesini anlatan ‘Ad Astra’, hafta sonunda 70.112 seyirci tarafından izlendi ve Box Office Türkiye’ye birinci sıradan giriş yaptı.

Hafta sonunda, vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan ‘O Bölüm 2 (It: Chapter Two)’, 46.061 seyirciyle ikinci sırada yer alırken, vizyonun yenilerinden ‘Annem’ filmi 35.459 seyirci tarafından izlenerek üçüncü sırada yer buldu. Gösterimdeki ikinci hafta sonunu geride bırakan ‘Elektrik Savaşları (The Current War)’ ise 30.879 seyirciyle dördüncü, Sylvester Stallone’li ‘Rambo: Son Kan (Rambo: Last Blood)’ 22.322 seyirci tarafından izlenerek listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.