Dünyanın birçok şehrinde senede bir kez gerçekleştirilen Fringe Festival, 18-22 Eylül 2019 tarihlerinde ilk kez İstanbul’a geliyor. İstanbul Fringe Festival sahne sanatları disiplinlerinde alternatif işler üreten yerli ve yabancı toplam 20 ekibin gösterilerini İstanbul’un muhtelif sahne ve mekanlarında seyirciyle buluşturacak.

Istanbul Fringe Festival tiyatro, dans, performans disiplinlerinde workshop / atölye çalışmalarına da ev sahipliği yapacak. Festival ilk yılında programına aldığı 6 workshop / atölye çalışmasıyla katılımcılarına özgün bir deneyim ve yaratım ortamı sunmayı hedefliyor.

Istanbul Fringe Festival 2019 | Workshop Programı

Istanbul Fringe Festival Biletleri Hızla Tükeniyor!

Yeni ve dinamik olanı kültür ve sanat yoluyla arayan, katılımcılarını yaratıcı bir atmosfere çağıran, Istanbul Fringe Festival’i için biletler tiyatrolar.com.tr’de satışta.

Aşağıdaki linkten festivaldeki gösterilerin detaylı bilgilerini inceleyebilir, tekli ve kombine bilet opsiyonlarına ulaşabilir ve kendi festival planınızı şimdiden oluşturabilirsiniz!

Istanbul Fringe Festival 2019 Biletleri
Istanbul Fringe Festival 2019 Programı

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.