Hayal Satıcısı için Zehra İpşiroğlu, Berfin Zenderlioğlu ve Berna Laçin’bir araya geldi

0

Ülkemizin önde gelen Tiyatro Eleştirmenleri ve yazarlarından aynı zamanda Diren Sanat’ında yazarı olduğu Zehra İpşiroğlu’nun ‘Hayal Satıcısı’ oyunu Berfin Zenderlioğlu rejisi ve Berna Laçin tarafından sahnelenecek.

 

Yazarımız Zehra İpşiroğlu’nun sosyal medya hesabında; “ Yakında Hayal Satıcısı oyunumu sahneleyecek olan sevgili Berfin Zenderlioģlu ile… Berna Laçin oynayacak. Oyunun sahnelenmesini sabırsızlıkla bekliyorum.” Diyerek duyurusunu yaptığı oyunu bizlerde merak ediyoruz. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Oyunun yönetmeni Berfin Zenderlioğlu: “provalara Eylül sonu başlayacaklarını Kasım Ayının sonuna doğru çıkacağını söyledi. Henüz oyunun sahneleme biçimi üzerine bir şey söylemek için erken. Ama Berna Laçin ve Zehra İpşiroğlu’nun bu projede olması beni heyecanlandırdı. Sonuçta Zehra İpşiroğlu önemli bir oyun yazarı aynı zamanda istanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde hocalık yapması önemli benim için.” Dedi

Oyunun konusuna gelince ‘Hayal Satıcısı;’ Bir falcı kadının geçmişi ile bugünü arasındaki kurduğu bağı anlatıyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.