Quentin Tarantino’nun yönettiği ve Cannes’da ALtın Palmiye için yarışan Film şirketlerinin 1969’daki hikayelerinin anlatıldığı ‘Bir Zamanlar Hollywood’da filmi,  gösterim öncesi İKSV galalarında gösteriliyor. 

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie ile Luke Perry’nin oynadığı Bir Zamanlar Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood), 21 Ağustos  Çarşamba günü saat 21:30’da Kadıköy Sinemasında gösterilecek. Biletler İKSv gişelerinde ve Biletix’den temin edilebilir.

23 Ağustos 2019′da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

Quentin Tarantino, 1969 yılının Los Angeles’ini ziyaret ediyor. TV yıldızı Rick Dalton ve O’nun dublörlüğünü yapmakta olan Cliff Booth, artık tanımakta zorlandıkları film endüstrisinde, yollarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Quentin Tarantino, bu dokuzuncu filminde geniş bir oyuncu kadrosuyla ve farklı hikâyelerle, Hollywood’un altın çağının son günlerine, saygı ve sevgi duruşunda bulunuyor.

Bir zamanlar Hollywood’da Filmi’nin Fragmanını İzle

 

BİR ZAMANLAR… HOLLYWOOD’DA

(oNCE upON A TIME… IN HOLLYWOOD)

 

Gösterim Tarihi:      23 Ağustos 2019

Dağıtım:                     Warner Bros.

Yapımcılar:               David Heyman, Shannon McIntosh, Quentin Tarantino

Tür:                             Karakter Komedi, Dram

Yazan ve Yöneten: Quentin Tarantino

Oyuncular:                Leonardo DiCaprio,            Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry

 

Konu:

Quentin Tarantino, Bir Zamanlar… Hollywood’da filmiyle, her şeyin değişmekte olduğu 1969 Los Angeles’ini ziyaret ediyor. TV yıldızı Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ve uzun süredir onun dublörlüğünü yapmakta olan Cliff Booth (Brad Pitt), artık tanımakta zorlandıkları film endüstrisinde, yollarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Yazar ve yönetmen, bu dokuzuncu filminde geniş bir oyuncu kadrosu ve farklı hikâyelerle, Hollywood’un altın çağının son günlerine, saygı duruşunda bulunuyor.

fotoğraflar

 

http://po.st/FacebookEW Instagram: http://po.st/InstagramEW Tumblr: http://po.st/TumblrEW Pinterest: http://po.st/PinterestEW ABOUT ENTERTAINMENT WEEKLY Entertainment Weekly brings you exclusive backstage access to Hollywood’s most creative minds and most fascinating stars; we keep you plugged in to pop culture. We are the first to tell you about the best and worst movies, what new TV shows to watch and avoid, the biggest new music artists and flops, our pick of bestseller books and must reads you haven’t heard about. As your entertainment experts, we are your one-stop source for the latest and most trusted Hollywood news and commentary. We are funny. We are smart. We are first. We are always right. (OK – almost always right.) Entertainment Weekly knows your time is precious; we’ll tell you how to spend it wisely. Once Upon A Time In Hollywood Roundtable: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, More | Entertainment Weekly https://www.youtube.com/user/ew

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.