İstanbul Modern’de Çocuklar için Seslendirme Atölyesi

0

İstanbul Modern yetişkin etkinlikleri ile birlikte çocuk atölyesi etkinliklerini de unutmadı. “Art Maker Lab Buluşma Etkinlikleri” adı altında  Oyuncu Mert Aydın ile Seslendirme Atölyesi’ne yer verecek.  Yalnız bu atölyeye katılım sınırlı; yaklaşık 15 çocuğun katılacağı atölye çalışması 27 Temmuz’da ücretsiz olarak gerçekleşiyor. 

İstanbul Modern’de çocuk ve gençlere sanatı yeni teknolojilerle üretme fırsatı sunan Art Maker Lab Öğrenme Merkezi, tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Mert Aydın’ın Seslendirme Atölyesi’ne ev sahipliği yapıyor

İstanbul Modern’in İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Art Maker Lab Öğrenme Merkezi’nde çocuk ve gençler, sanat ve teknolojiyle buluşmaya devam ediyor. “Art Maker Lab Buluşma Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmasının 27 Temmuz‘daki konuğu tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Mert Aydın olacak.

Aydın, atölye çalışmasında çocukları, karakter yaratımı ve hikâye anlatımının temel unsurlarından seslendirmeye ve bu alanda kullanılan mekanik ve dijital araçların olanaklarına odaklanmaya davet ediyor. Çocuklar atölyede önce koleksiyon sergisi “Şimdinin Peşinde”yi geziyor ve en çok etkilendikleri sanat çalışmalarını konu alan kısa senaryolar hazırlıyor. Ardından, sanat çalışmalarının kahramana dönüştüğü seslendirmeler yapan çocuklar, ses kayıtları kullanıyor ve dijital uygulamalarla çalışmalarını zenginleştirip atölyenin sonunda aileleri ile performanslarını paylaşıyorlar.

Tarih: 27 Temmuz 2019, Cumartesi

Saat: 16.00-18.00

Detaylı bilgi ve rezervasyon: 0212 334 73 41 veya egitim@istanbulmodern.org

Atölye, 8-10 yaşlarında 15 katılımcı ile sınırlıdır.

Ücretsiz atölyeler

“Robotlar Sanat Yapar mı?” ve “Art Maker Lab Buluşma Etkinlikleri” adlı iki farklı eğitim etkinliğini içeren Art Maker Lab Öğrenme Merkezi programı, pazartesi günleri hariç, hafta içi her gün okul grupları ve hafta sonları bireysel katılımcılar için ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. 7-15 yaş arası çocukların katılabileceği Art Maker Lab, müzede özel donanımlara sahip bir mekânda gerçekleştiriliyor. Katılmak için rezervasyon yaptırmak yeterli.

istanbul modern ile ilgili aramalar

istanbul modern sanat müzesi hakkında bilgi

istanbul modern ekşi

istanbul modern sinema

istanbul modern sanat müzesi giriş ücreti 2019

istanbul modern sanat müzesi giriş ücreti 2018

istanbul modern pera

istanbul modern mağaza

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.