ENKA Buluşmaları Fazıl Say Konser ile Başlıyor

0

Fazıl Say, 31. Yıl Açıkhava Buluşmaları’nda bir kez daha dinleyicileriyle buluşuyor. Gelenekselleşen Fazıl Say ENKA konseri 17 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.15’te Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

Piyanist Say, resitalde prömiyeri geçen sene Çanakkale’de gerçekleştirilen Truva Sonatı ile seyircileri selamlayacak. Çanakkale Belediyesi’nin Truva Yılı kapsamında sipariş ettiği 40 dakikalık ve 10 bölümlük bir piyano sonatı olan “Troya Sonatı”; “Ozan Anlatıyor, Homeros“, “Ege Rüzgarları”, “Troya Kahramanları”, “Sparta”, “Helen,Aşk ”, “Troya”, “Aşil”, “Savaş”, “Truva Atı” ve “ Sonsöz” bölümlerinden oluşuyor. Say’ın etkileyici ve güçlü piyanosuyla izleyicinin karşısında olacağı gecede, sanatçı Truva Sonatı’nın yanı sıra; kendi eserlerini ve çağdaş bestecilerin eserlerini müzikseverlerle buluşturacak.

  1. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nın, 4 Eylül’e kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.
  2. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

    fazıl say ile ilgili aramalar

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.