Jason Derulo Regnum Carya sahnesinde

0

Jason Derulo Regnum Carya sahnesinde

Dünyaca ünlü müzik devlerini ağırlayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Regnum Live in Concert, bu yıl yine birbirinden iddialı isimleri ağırlıyor. Jennifer Lopez, James Arthur ve Anne Marie’nin sahne alacağı Regnum Carya sahnesi 10 Temmuz’da müziğin dahi çocuğu Jason Derulo’nun nefes kesen performansına ev sahipliği yapacak.

Müziğin dünyaca ünlü isimlerini ağırlayarak yılın en çok konuşulan konserlerine imza atan Regnum Live in Concert, bu yaz da nefes kesen performanslara ev sahipliği yapıyor. 10 Temmuz akşamı Regnum Carya sahnesinde müziğin dahi çocuğu Jason Derulo yer alacak.

2009 yazının hiti “Whatcha Say”, youtube’da tıklanma rekorları kıran “Swalla” ve Rap müziğin ünlü ismi Snoop Dogg’la seslendirdiği “Wiggle” başta olmak üzere tüm hit parçalarını 10 temmuz akşamı nabız yükselten dans koreografileriyle birlikte sergileyecek olan Derulo, yine nefes kesecek. Global müzik paylaşım sitelerinde şarkıları ve video klipleri en çok tıklanan isimler arasında yer alan ve kısa süre önce dünyanın en önemli müzik şirketi Warner Brothers Records’ a bağlı sanatçılar arasında yerini alan Derulo, sahnedeki enerjisi ve dinleyicilerle kurduğu samimi diyaloglarla tanınıyor. Genç yıldız Derulo, milyonların dinlediği tüm şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirecek.

www.regnumhotels.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.