DasDas’ta bu hafta sezonun büyük beğeni toplayan oyunları ‘Anadolu Efes katkılarıyla: Zengin Mutfağı’ ve ‘Joseph K.’ ile Baba Sahne’nin sezonun popüler oyunlarından ‘Don Kişot’um Ben’, sanatseverlerle buluşuyor.

 

DasDas Etkinlik Görselleri: https://we.tl/t-smFq31wd1M

 

Anadolu Yakası’nın kültür sanat merkezi haline gelen DasDas, bayramı son gününde ‘Anadolu Efes katkılarıyla: Zengin Mutfağı’ ile uğurluyor. Usta oyuncu Şener Şen’in başrolünde yer aldığı oyun 6-7-8-13 ve 14 Haziran tarihlerinde DasDas Sahne’de seyirci ile buluşacak.

İngiliz yazar Tom Basden’ın imzasını taşıyan, süpervizörlüğünü Serdar Biliş’in yaptığı kadrosunda Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın’ın yer aldığı iki sezondur kapalı gişe izlenen, ‘Joseph K.’9 Haziran akşamı DasDas Sahne’de olacak.

 

Baba Sahne’nin bu kış prömiyer yapan ve büyük beğeni toplayan oyunu ‘Don Kişot’um Ben’, 12 Haziran’da DasDas’a konuk oluyor. Ozan Güven, Günay Karacaoğlu, Nazlı Tosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğulları, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov’un yer aldığı Cervantes’in ölümsüz eseri ‘Don Kişot’um Ben’, Bulgakov’ın dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen yepyeni bir metinle yeniden tiyatroseverlerle buluşuyor.

 

Metropol İstanbul’daki yeni yerinde sayısız tiyatro oyunu ve konsere ev sahipliği yapan DasDas’ın biletleri Biletix’te satışta! Maximum Kart sahipleri, yüzde 10 indirimli olarak biletlerini satın alabilirler.

 

Bilet Satış: www.biletix.com

Detaylı Bilgi: www.dasdas.com.tr

6 Haziran Perşembe 20:30 Zengin Mutfağı
7 Haziran Cuma 20:30 Zengin Mutfağı
8 Haziran Cumartesi 20:30 Zengin Mutfağı
9 Haziran Pazar 17:00 Joseph K.
12 Haziran Çarşamba 20:30 Don Kişot’um Ben
13 Haziran Perşembe 20:30 Zengin Mutfağı
14 Haziran Cuma 20:30 Zengin Mutfağı

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.