Çağlar Çorumlu’nun TiyatrOPS’u kendi sahnesinde

0

27 Mart Dünya Tiyatro Gününde, Kadıköy seyircisi yeni bir oyunla tanışacak. Çağlar Çorumlu’nun 2014 yılında kurduğu TiyatroOPS Kadıköy Acıbadem’deki sahnesinde tek kişilik bir oyunla perdelerini açıyor.

Çok sayıda televizyon dizisinde de rol alan Çağlar Çorumlu son olarak ‘Jet Sosyete’ dizisinde Yaşar Usta olarak izleyici karşısında. Bir blackbox sahne olarak tasarlanan TiyatrOPS’un ilk prodüksiyonu; Nefrin Tokyay’ın ‘Yorgun Cümleler Günlüğü’ ismiyle dilimize aktarıp sahnelediği Rodrigo Garcia’nın ‘Daisy’ adlı tek kişilik oyunu. ‘Yorgun Cümleler Günlüğü’ tüketim toplumu içerisinde sistem tarafından savrulan insanı sahneye taşıyor. 

‘Yorgun Cümleler Günlüğü’ 27 Mart’taki ilk gösteriminin ardından 29, 30 ve 31 Mart tarihlerinde de sahnelenecek.

TiyatrOPS; çağdaş tiyatro metinlerinin yanı sıra modern ve sıra dışı yazarlarla seyirciyi buluşturmayı, prodüksiyonlarında farklı disiplinlere yer vermeyi amaçlıyor. Oyun ve performanslarla birlikte; dinletiler, okuma tiyatrosu, söyleşiler, film gösterileri ve çeşitli atölyeler de düzenlenecek.

TiyatrOPS: Acıbadem Fatih Sokak, Alkan İş Hanı No: 6 Kapı No: 11-12 Kadıköy – İstanbul

0216 325 29 05

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.