Oscar’lık Filmler Televizyonda Gösterilmeye Başladı

0

2019 yılında 20. yılını kutlayan Türkiye’nin dijital platformu Digiturk, bu yıl da Oscar’lı yapımların ve Oscar Ödül Töreni’nin tek adresi olacak. Oscar ödülü almış, Oscar’a aday ve aday adayı olmuş seçkin filmler Digiturk 1 no’lu kanalda yer alan beIN MOVIES OSCARS’ta izleyicilerle buluşacak.

Oscar’lı filmlerin kanalı beIN MOVIES OSCARS 4 Şubat’tan itibaren 144 filmle bir ay boyunca sinemaseverlerle buluşacak

Oscar® heyecanı Digiturk’te başlıyor

2019 yılında 20. yılını kutlayan Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, bu yıl da Oscar’lı yapımların ve Oscar Ödül Töreni’nin tek adresi olacak. Oscar ödülü almış, Oscar’a aday ve aday adayı olmuş seçkin filmler Digiturk 1 no’lu kanalda yer alan beIN MOVIES OSCARS’ta izleyicilerle buluşacak.

91. Oscar Ödül Töreni de 24 Şubat’ı 25 Şubat’a bağlayan gece canlı olarak sadece Digiturk’te yayınlanacak. Bununla beraber, beIN MOVIES OSCARS filmleri beIN CONNECT uygulamasından da zaman ve mekandan bağımsız olarak HD keyfiyle izlenebilecek.

beIN MOVIES OSCARS kanalı 4 Şubat sabahı itibarıyla yayına başlarken, Digiturk üyeleri bu özel kanal aracılığıyla sinema dünyasının en saygın ödülü olarak kabul edilen ve bu yıl altıncı kez Digiturk ekranlarından izleyicisine ulaşacak Oscar Ödül Töreni öncesinde Oscar’lı filmlere doyacak.

2019 yılında 20. yılını kutlayan Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk Digiturk ‘Filmin Yıldızı, Filmin ve Sporun Yıldızı, Yıldız Dolu’ paket üyelerinin 1 No’lu kanalda izleyebileceği beIN MOVIES OSCARS’ta ekrana gelecek filmler arasında: “Soğuk Savaş” (Cold War), “Sessiz Bir Yer” (A Quiet Place), “Black Panther”, “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” (Avengers: Infinity War), “Başlat” (Ready Player One) ve “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi” (Solo: A Star Wars Story) gibi bu yıl Oscar’larda yarışan yapımlar, “Coco”, “En Karanlık Saat” (Darkest Hour), “Felaket Sanatçı” (The Disaster Artist), “Dunkirk”, “Muhteşem Kadın” (A Fantastic Woman), “The Florida Project”, “Kapan” (Get Out), “Ben, Tonya” (I, Tonya), “Uğur Böceği” (Lady Bird), “Molly’nin Oyunu” (Molly’s Game), “Savaştan Sonra” (Mudbound), “Beden ve Ruh” (On Body and Soul), “Phantom Thread”, “Star Wars: Son Jedi” (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi), “Victoria ve Abdul” (Victoria & Abdul), “Mucize” (Wonder) gibi geçen yılın kazananları ve adayları, ayrıca Oscar’lı klasikler ve dünya sinemasının aday adayları gibi sürprizler yer alıyor. Kanalda Türkçe/İngilizce altyazı seçeneği ile Orijinal Dil/Türkçe Dublaj seçenekleri de bulunuyor.

Aynı zamanda, En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar’a aday olan “Nobel Adayının Karısı” (The Wife) ve En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kurgu, En İyi Ses Kurgusu ve En İyi Ses Miksajı kategorileri olmak üzere 5 dalda yarışan “Bohemian Rhapsody”nin yer aldığı beIN Box Office Oscars HD de 201 no’lu kanalda Şubat’ta yayında olacak.

Bununla beraber, sinema tarihinin ilk Oscar ödülü alan filmi olan “Kanatlar” (Wings) filmi de televizyonlarda ilk kez Digiturk VOD servisiyle Oscar tutkunlarının beğenisine sunulacak.

beIN MOVIES OSCARS, beIN CONNECT’ten de izlenebilecek

Digiturk 1 no’lu beIN MOVIES OSCARS’de yayınlanacak filmler, HD kalitesiyle ‘beIN CONNECT’ uygulaması üzerinden de izlenebilecek. Kırmızı halı ve ödül töreni tekrarları da 25 Şubat itibariyle beIN CONNECT uygulamasında yer alacak.

Ödül gecesi tüm Digiturk üyelerine açık olacak

Heyecanla beklenen sinema endüstrisinin en önemli ve prestijli etkinliği olan 91. Oscar Ödül Töreni bu yıl yine tüm Digiturk üyelerine açık olarak canlı yayınla Digiturk 1 No’lu kanaldan yayın yapan beIN MOVIES OSCARS ve beIN CONNECT uygulaması üzerinden izlenebilecek. Tören 24 Şubat’ı 25 Şubat’a bağlayan gece yayınlanacak. Canlı yayın, her yıl olduğu gibi bu sene de özel konuklar ve sinema yazarlarının yorumlarıyla ekrana yansıyacak. Kırmızı halı ve ödül töreni yayınında orijinal dil ve simultane tercüme seçenekleri de yer alacak.

beIN MOVIES OSCARS kanalı’nın yayını 25 -28 Şubat tarihleri arasında tekrarı yayınlanacak olan 91. Oscar Ödül Töreni’nin ardından sona erecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.