Anadolu Ateşi ‘Kıvılcım’ Sömestrde TİM Show Center’da

0

80 yetenekli çocuktan oluşan Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Çocuk Grubu 20 Ocak Pazar günü, TİM Show Center’da muhteşem bir şovla izleyicilerle buluşuyor.

 

Sibirya’dan Katar’a, Amerika’dan Japonya’ya 98 ülkede, 285 şehirde 5000 canlı performans ile 40 milyon izleyiciye ulaşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun, 4-16 yaş grubu 80 çocuktan oluşan Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Çocuk Grubu muhteşem bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografisi, etnik ve modern dans kurgusu ile her yaştan izleyiciyi büyüleyen Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Grubu gösterisi 20 Ocak Pazar günü Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da sahneye taşınıyor.

 

Türkiye’de ve dünyada önemli başarılara imza atan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, dünya sahnelerinde edindiği başarıyı şimdi de çocuklarla paylaşıyor. 2000 çocuk arasından sınavla seçilen, 4 – 16 yaş grubu 80 yetenekli çocuktan oluşan Anadolu Ateşi “Kıvılcım” Çocuk Grubu sanatseverlere muhteşem performansları ile unutulmayacak bir gösteri sunuyor. Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın üstlendiği, hazırlık ve çalışmaları yaklaşık 2 yıl süren bu gösteride, çocuklar, Anadolu Ateşi’nin efsaneleşmiş koreografisinin yanı sıra, içinde akrobasi ve jimnastikte olan yeni bölümlerle birlikte 60 dakikalık performans sergiliyorlar.

 

Sömestr tatilinde ailece izleyebileceğiniz bu muhteşem şovun biletleri TİM Show Center gişesi ve Biletix’te.

Türker İnanoğlu Maslak Show Center hakkında

TİM Show Center, son sistem teknolojiyle donatılmış 1.800 kişilik ana salonu, 400 kişilik tiyatro salonu, geniş fuaye alanı, 4 adet sinema salonu, 1 adet VIP sinema salonu, birbirine bağlanabilir şekilde tasarlanmış 4 adet toplantı odası, VIP Restaurant’ı ve 600 araçlık otoparkı ile kültür ve sanatın merkezi olarak faaliyettedir. Benzersiz mekan özellikleri ve hizmet anlayışıyla, marka, kurum ve firmaların; konser, parti, film galaları, canlı yayınlar, uluslararası kongre ve seminerler, sergiler, festivaller, marka ve ürün lansmanları gibi özel proje ve aktiviteleri için de hizmet vermektedir. Ayrıca bir çok yerli ve yabancı sanatçıya, show ve müzikallere ev sahipliği yapmaktadır. Türkiye’de Kültür Bakanlığı’nca verilen ilk “Kültür Girişim Belgesi”nin sahibi olan TİM Show Center, kaliteden ödün vermeden gösteri sanatları dünyasında ilklere imza atmayı misyon edinmiştir.

 

www.timshowcenter.com

www.facebook.com/timshowcenter

www.instagram.com/timshowcenter

www.twitter.com/timshowcenter

http://www.youtube.com/timshowcenter

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.