Kimsesiz Çocuk (Remi Nobody’s Boy)

0

Yeni yılın ilk haftası Antoine Biossier’in yönetmenliğini yaptığı Aile,Çocuk ve Dram Macera türü olan ‘Kimsesiz Çocuk Remi’ 04 Ocak 2019 tarihinde vizyona giriyor. Daniel Auteuil, Maleaume Paquin, Virginie Ledoyen, Jonathan Zaccai, Jacques Perrin, Ludivine Sagnier başrollerde oynadığı film ailesi tarafından terkedilmiş bir çocuğun hikayesini ele alıyor.

Vaktiyle küçük bir kasabada Remi adında bir bebek terkedilmiş olarak bulunur. Bu bebeğin anne ve babası hakkında kimsenin bilgisi yoktur. Herkese sorulur, araştırılır ama tanıyan çıkmaz. Remiye sahip çıkanda olmaz.  Sonra bir gün köyde fakir evli bir kadın çıkar gelir ve Remiyi sahiplenir. Ona içinde biriktirdiği tüm anne sevgisini verir. Remi mutlu mesut büyüdükçe evlatlık alan kadının kocası çocuktan bir şekilde para kazanmanın yolunu araştırır. Uzun soruşturmaların sonucunda bir sokak müzisyeninin yanına çırak olarak verir. Karşılığında çok cüzzi bir para alır. Üvey Annesi bu duruma karşı çıksa da kabullenmekten başka çaresi kalmaz….  Remi, Ustası Signor Vitalis ve onun köpeği, sevimli maymunu capi ile birlikte sokak gösterileri için uzun bir yolculuğa çıkar.

Bu uzun yolculuklar içersinde bir şehirden bir şehire yolculukları devam eder durur… Derken maceralar silsilesinin içinde gittikçe  Ustası Müzisyen Signor, genç Remi’nin çok güzel bir sese sahip olduğunu farkeder. Usta Signor onun hem iş arkadaşı, hem akıl hocası, hem de babası olmuştur. Remi sokak gösterileri için çıkılan uzun yolculukta onun gerçek kimliğini ortaya çıkarabilecek ve gençliğinin gidişatını tamamen değiştirebilecek bir olay ile karşı karşıya gelmek üzeredir.

Filmin sonunda seyirciyi derinden etkileyecek duygusal bir sona sahip olan Remi, !Kimsesiz Çocuk” kitabından filme uyarlandı. “Kimsesiz Çocuk”, Dünyanın birçok ülkesinde animasyon dizisine uyarlanmış ve kitabı birçok ülkenin okullarında okutulmaktadır. 12 farklı dile çevrilmiş Hector Malot’un milyonları ağlatan kitabından…

Kimsesiz Çocuk Remi Fragman İzle

 

Gösterim Tarihi: 04 Ocak 2019

Dağıtım: Özen Film

Süre: 95 dakika

Tür: Aile, çocuk, dram, macera

Yönetmen: Antoine Blossier

Oyuncular: Daniel Auteuil, Maleaume Paquin, Virginie Ledoyen, Jonathan Zaccai, Jacques Perrin, Ludivine Sagnier

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.