Coleser’in yeni oyuncu kadrosu;  Cansel Elçin, Ahu Yağtu, Serhan Onat, Zeynep Tuğçe Bayat’tan oluşuyor.Yönetmenliğini Jet Sosyete’nin yıldızı Cengiz Bozkurt üstleniyor.  Sezon başından beri sahnelenmeye devam eden Closer’ın  oyuncusu Pelin Akil, ikiz bebek beklemesi sebebiyle Ocak ayında sahnelere ara veriyor. Oyuna Akil yerine  Ahu Yağtu katılıyor. Yağtu, 17 – 18 Ocak tarihlerinde Profilo Büyük Salon’da Closer ile ilk kez seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Patrick Marber’in bir tesadüf eseri yolları birbirleriyle kesişen dört kentli insanın ilişkilerine dair yazdığı Closer, 1997 yılındaki prömiyerinden bu yana yazarın en ilgi gören oyunlarından biri oldu. 2004 yılında başrollerinde Julia Roberts, Clive Owen, Jude Law ve Natalie Portman’ın yer aldığı aynı adlı filmle Mike Nichols yönetmenliğinde sinemaya uyarlandı.

“AŞKTA BAŞLANGIÇ VE SONLAR…” Mike Nichols

“Yolda serilmiş yatıyordun, bana baktın ve “Merhaba yabancı” dedin.”

90’lı yılların Londra’sı… Anna, Alice, Dan, Larry…

Karanlıklarının içinden sıyrılmaya çalışırken soruyorlar, “Sevgi neden yetmez?”

Tiyatro Öteki Hayatların kurucusu oyun yazarı Can Utku’nun çevirisini yaptığı Patrick Marber’in filmlere konu olan önemli eseri Closer, Jet Sosyayete dizisinin yıldızı  Cengiz Bozkurt rejisi ile sahneleniyor. Dekor ve ışık tasarımı ise hepimizin yakından tanığı ödüllü sanatçı Cem Yılmazer’in elinden. Oyun daha önceleri Tiyatro İstanbul tarafından ‘Yaklaştıkça’ adıyla sahnelendi.

Cengiz Bozkurt’u son zamanlarda Cem Yılmaz filmlerinde ve Jet Sosyete dizisinden tanısak bile tiyatroya ODTÜ  oyuncuları tarafından başladığını bilmek; başarısı hakkında bizlere az çok fikir veriyor. Sahnelenmekte olan ‘Aradığınız Topluma Ulaşılamıyor’u oyununda yönetmenliğini üstlenen ünlü oyuncu; Enis Arıkan, Çetin Altay, Şahin Irmak, Okan çabalar, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Seda Türkmen, Burcu Gönder, Bihter Dinçel, Ünal Yeter, Tuğçe Karabayır, Ersin Korkut’tan oluşan 3G (Geldim, Gördüm,Güldüm Show)ununda oyuncularından biri…. Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt aynı zamanda 2006 yılında Mehmet Birkiye’nin yönetmenliğini yaptığı, Dünya Klasiklerinden olan Anne Karenine’ oyununda da Yıldız Kenter, Cüneyt Türel, Hakan Gerçek ile birlikte sahneyi paylaştı.

Fotoğraf: EMRE YUNUSOĞLU, Afiş Tasarım: BERKCAN OKAR, Yapım: İKİNCİ KAT, Temsilci: TOLGA GÜLERYÜZ, Reji Asistanları: ALİ KARA, BERDA AKAR, MELTEM COŞKUN

Closer- Sevgi Neden Yetmez Oyunu Programı

Bilet Fiyatı Tam 78.50 TL 68,50 TL Öğrenci

Saat 20:30

17 Ocak 2019 Perşembe   Profilo KM Büyük Salon İstanbul
18 Ocak 2019 Cuma Profilo KM Büyük Salon İstanbul
01 Şubat 2019 Cuma Sabancı KM Kocaeli
07 Şubat 2019 Perşembe Tepekule Kültür ve Kongre Merkezi İzmir
08 Şubat 2019 Cuma  Tepekule Kültür ve Kongre Merkezi İzmir
14 Şubat 2019 Perşembe  MEB Şura Salonu Ankara
15 Şubat 2019 Cuma Profilo KM Büyük Salon İstanbul
28 Şubat 2019 Perşembe KKM Gazanfer Özcan Salon İstanbul
01 Mart 2019 Cuma  artısahne Mecidiyeköy İstanbul
07 Mart 2019 Perşembe Caddebostan Kültür Merkezi İstanbul

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.