Jeffrey Nachmanoff’un yönettiği ve  Matrix filmi ile dünyanın tanıdığı Keanu_Reeves’e Alice Eve, Emily Alyn Lind ile Thomas Middleditch’in eşlik ediyor. Replicas, 11 Ocak 2019’da Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.

İnsan bilincini başka bir yere aktarmak mümkün müdür? 

 

Keanu Reeves, bu kez klonlama alanında büyük başarılar elde etmiş bir bilim adamı rolünde. Dünya kurtarmaktan ziyade eşini ve çocuklarını kurtarmak için mücadele verecek.  travmatik nedenlerden ötürü ailesini kaybeden bir bilim adamının anlatıldığı Filmde, insan bilincini bilgisayarlara aktarabilme ve insan klonlama çalışmaları yapan Will Foster’ın (Reeves) ailesini geri getirme çabasını izleyeceğiz. Porto Rico’da çekimleri yapılan Passenger ve Transformers filmlerinin yapımcılarına ait olan film 11 Ocak 2019’da gösterime girecek.

Günümüzde bütün hastalıkalara çözümlerin moleküler düzeyde yapıldığını varsayarsak; özellikle gen aktarımı, genetik klonlamalar, başka türler arasında gen alış verişi gibi…. bu tarz bir filmin yapılması da kaçınılmaz. Çok fazla bilimsel gelişmeleri takip etmeyen normal bir sinema seyircisinin ilgisini çekmek için içersine aile ve aşk kavramlarını da yerleştirerek duygusal bir alan oluşturulmuş. Böylece normal izleyicinin en azından bilimsel konularda kopmadan izlenmesi sağlanıyor.  Matrix filmi serisinin yıldız oyuncusu Keane Reves’ide katarak inandırıcılığını katlamış bir film.

Keanu Reeves, eşi ve çocuklarının travmatik bir şekilde kaybeden parlak bir bilim adamı olarak karşımıza çıkıyor. Filmde, insan bilincini bilgisayarlara aktarabilme ve insan klonlama çalışmaları yapan Will Foster’ın (Reeves) ailesini geri getirme çabasını izleyeceğiz. Porto Rico’da çekimleri yapılan Passenger ve Transformers filmlerinin yapımcılarına ait olan film önümüzdeki yıl gösterime girecek.

Replicas

 

Gösterim Tarihi: 11 Ocak 2019

Dağıtım: Chantier Films

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt4154916/?ref_=fn_al_tt_1

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=4iyLVDgFKJA

Yönetmen: Jeffrey Nachmanoff

Oyuncular: Keanu_Reeves, Alice Eve, Emily Alyn Lind, Thomas Middleditch

Gallery

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.