Büyük Budapeşte Oteli, Tenenbaum Ailesi gibi filmleriyle tanınan Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch”. 

“The French Dispatch”  filmini hen senaryosunu yazıp hem de  yönetecek olan yönetmen ,çekimleri Fransa ve Amerika’da yapacağını belirtti. Filmin konusu 1950’li yılların Paris’indeki bir  Amerikan gazetesinde çalışan bir grup gazetecinin yaşadıklarını konu alıyor. Film, üç hikaye üzerinden ilerleyecek.

Filmin dev oyuncu kadrosunda ise Oscar ödüllü Tilda Swinton, “Üç Billboard Ebbing Çıkışı “filmiyle Oscar alan Frances McDormand, 2001 yılında “Trafik” ile Oscar kazanan Benicio Del Toro, “Mavi En Sıcak Renktir”‘de başrol oynayan Fransız aktris Léa Seydoux  ,”Westworld” dizisinin iki Emmy adayı yıldızı Jeffrey Wright, “Léon” adlı filmiyle dünya çapında üne kavuşan Natalie Portman,Quentin Tarantino’nun yeni filmi “Once Upon a Time” oynayacak olan Brad Pitt ve “Beni Adınla Çağır” filmindeki performansıyla bu yıl Oscar ve Altın Küre’ye aday gösterilen Timothée Chalamet yer alıyor.Filmin vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Tür Komedi,Drama,Romantik

Yazan yönetmen Wes Anderson

Yapımcıları  Wes Anderson, Steven M. Rales, Scott Rudin, Jeremy Dawson

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.