1865 yılında Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilen  Alice Harikalar Diyarında, çağdaş bir uyarlama ile sahneleniyor.

Müzikalde yer alacak olan Serenay Sarıkaya, rolü için şan, dans ve ukulele dersleri almaya  başladı. Sarıkaya, tiyatroya uyarlanan ‘Alice Harikalar Diyarında’ adlı romandaki Alice’i canlandıracak. Sarıkaya’nın rol arkadaşı Kış Güneşi , Sevimli Tehlikeli filmlerinde başrol oynayan Şükrü Özyıldız. Tavşanı ise Jet Sosyete ile oyunculuğundan söz ettiren  Enis Arıkan oynayacak. Ezgi Mola’yı da tavşanın en yakın arkadaşını rolünde görücez.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR

Antalya’lı olan oyuncu ilk ve ortaokulu bitirdikten sonra Antalya Saime Salih Konca Lisesi’nden mezun olmuştur. İstanbul Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’ne devam etmiştir.

Modellik yapmayı isteyen Sarıkaya, 2007 yılında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen “Avrupa Gençler Güzellik Yarışması”nda, Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı ve bu yarışmada “Jüri Özel Ödülü”nü alıp ve ülkemize dördüncülükle döndü. 2010 yılında katıldığı “Türkiye Güzellik Kraliçesi” Yarışmasına ikinci olmuştur.

Oynadığı Diziler ve Filmler

Şaşkın ( 2006)

Plajda ( 2008)

Peri Masalı ve Limon Ağacı ( 2008)

Adanalı ( 2008)

Lale Devri (2010 )

Medcezir (2013)

İkimizin Yerine (2016)

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.