Şehvet / Passion, 2018 Tuval üzerine akrilik / Acrylic on canvas 90x140 cm

Galeri 77, Sedat Girgin’in “Daha da” isimli üçüncü kişisel sergisine 19 Aralık – 26 Ocak tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor.

Sergi; insanoğlunun tatmin edilmesi zor egoları ve dizginlenemeyen hırslarını gözler önüne sererken bireysel ve toplumsal doyumsuzlukların, güç peşinde koşarken içine düştüğümüz çıkmazların ve farklı olma çabasıyla kendini yiyip bitiren ruh hallerinin öne çıktığı birbirinden seçkin eserleri, Galeri 77’nin Karaköy’deki mekânında tüm sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Eserlerinde insan davranışları ve duygu durumlarını kendi gözünden, kendine has üslubuyla yorumlayan Sedat Girgin bu yeni serisinde; bireylerin, çiftlerin veya toplulukların herhangi bir konudaki tatminsizliği, doyumsuzluğu ve tüm bunların üzerine bir de kendini ispat etme, ön plana çıkarak kendini gösterme çabaları üzerine eğiliyor. Sanatçı bu seride insan egoları, benliği, kendini üstün görme çabası gibi olguları sorguluyor.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.