Grand Pera Emek Sahnesi perdelerini, yeni yılda ilk olarak 13 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’da Ray Cooney’in ustalık eseri olan “Kaç Baba Kaç” oyunu için aralayacak. Bir hastanenin doktorlar odasında geçen ve 2 saat boyunca düşmeyen temposu ile kahkahalar attıran oyunda, rektörlüğe giden yolda çok önemli bir konuşma yapmaya çalışan Dr. David Morgan’ın başından geçen olaylar anlatılıyor. 

“Kaç Baba Kaç”

Bir hastanenin doktorlar odasında geçen ve 2 saat boyunca düşmeyen temposu ile rektörlüğe giden yolda çok önemli bir konuşma yapmaya çalışan Dr. David Morgan’ın başına gelen olayları anlatıyor. Aynı hastanede 18 yıl önce gönül ilişkisi yaşadığı kadının senden çocuğum var diyerek hastaneye gelmesiyle karışan olaylar David’in karısının gelmesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır.

Künye

Tür: Komedi
Yazan: Ray Cooney
Çeviren: Haldun Dormen
Yönetmen: İrfan Kangı
Oyuncular: (Alfabetik Sırayla) Dost Elver, Ebru Karanfilci, Hakan Bulut, İrfan Kangı, Merve Sevi, Meltem Parlak, Murat Ergür, Orçun Kaptan, Özgür Şenyer, Sibel Tomaç ve Ferdi Akarnur
Oyun Süresi: 120 dk.

“Kadın Kafası” 

Oyunun konusu Aylin, Betül, Beyza ve Sevil 4 arkadaş ve can dostlardır. Aylin, Betül, Beyza ve Sevil bir akşam evde kız kıza oturup sohbet etmeye ve hayatların da ki erkekleri çekiştirmeye başlamalarıyla eğlence başlıyor. İşin garip tarafı anlatılan, hayal edilen adamlarla hayallerini yıkan adamlar ne kadar da birbirine benziyor.

Künye

Yazan ve Yöneten: İrfan Kangı
Oyuncular: Melda Gür, Merve Sevi, Ebru Karanfilci, Duygu Şen ve İrfan Kangı

“Baş Belaları” 

Aynı evde yaşamaya başlayan bir çiftin hayatları ne kadar değişebilir ve nasıl mahvolabilir? Kerem’le mutlu bir birlikteliği olduğunu zanneden Meltem aslında kendisinden nefret edildiğini ve evden kovulmak istendiğini bilmiyorsa? Kerem sevgilisini evden yollayabilmek için en yakın arkadaşı Taner’den yardım için evlerinde kalmasını ve Meltem’i göndermesine yardım etmesini isterse ortaya büyük bir karmaşa ve komedi çıkar mı? Tüm bu soruların cevabı 2 saat boyunca düşmeyen temposuyla birbirlerinin başına bela olan baş belalarında…

Künye

Tür: Komedi
Yazan: Clement Michel
Uyarlayan ve Yöneten: İrfan Kangı
Oyuncular: Yosi Mizrahi , İpek Tanrıyar ve Dost Elver
Oyun Süresi: 120 dk.

Program

Grand Pera Emek Sahnesi

13 Ocak 2019 Pazar Saat 20:00 Kaç Baba Kaç
Bilet Fiyatı  Tam : 67.50 TL – Öğrenci : 47.50 TL
08 Şubat  2019 Cuma Saat 20:00 Kadın Kafası
Bilet Fiyatı Tam : 67.50 TL – Öğrenci : 47.50 TL
22 Şubat 2019 Cuma Saat 20:00 Baş Belaları
Bilet Fiyatı Tam : 67.50 TL – Öğrenci : 47.50 TL

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.