21 Aralık 2018 Vizyona Girecek Filmler listesini sizler için derledik. Liste de başrolleri Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral ve Murat Aygen paylaştığı “Yanımda Kal”, Battal Karslıoğlu yönettiği “Zerk”, Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens ve Larry Miller’in yer aldığı romantik komedi filmi “Second Act” ,Norveç Yapımı “Utoya”,Drake Doremus yönettiği “Zoe” ve“Bumblebee” “Troller ve Dinazorlar” ,”Ayı Kardeşler: Eyvah Ayılar Küçüldü!” ile üç bilimkurgu filmleri sinemasevelerle buluşmaya hazırlanıyor…

BUMBLEBEE

Yönetmen Travis Knight
Oyuncular: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr.
Tür Aksiyon, Macera, Aile, Bilimkurgu
Nereye gideceğini bilemeyen ve kimsesi olmayan sarı autobot Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün Bumblebee’yi harap halde keşfeder.

YANIMDA KAL

Yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular: Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen ,Nilay Duru
Tür Romantik
İşkolik bir adam ile sokak şarkıcısı bir kızın hikayesini konu ediyor. Emir Kurt, genç bir iş adamıdır. İşçi sınıfı bir aileden gelen Emir’in hayatı çalışmakla geçer. Hayatındaki her şeyi geri plana atıp gece gündüz çalışarak sahip olduğu konuma ulaşır. Önemli bir yatırım bankasında çalışan Emir’in kendini sadece işe adaması onun insanlarla ilişki kurmakta zorlanmasına neden olur. Hayatı sadece işten ibaret olan Emir’in yaşamı Zeynep ile karşılaşması ile bambaşka bir hal alır.

ZERK

Yönetmen Battal Karslıoğlu
Oyuncular: Ahu Sungur, Ergün Demir, Açelya Elmas,Bülent Seyran,Pervin Ünalp
Tür Gerilim
Zerk, hayatını karartan kabuslardan kurtulmaya çalışan bir adamın yaşadıklarını konu ediyor. Fatma hemşirelik yapan genç bir kadındır. Kızının boğularak ölümü Fatma için büyük bir yıkım olur. Kendisini bir türlü toparlayamayan acılı kadın kızının ölümünü bir türlü kabullenemez.

SECOND ACT

Yönetmen Peter Segal
Oyuncular: Jennifer Lopez, Leah Remini, Vanessa Hudgens ,Larry Miller,Treat Williams
Tür Komedi, Romantik
Güzel bir kadın olan Maya artık 40 yaşına gelmiştir. Büyük bir alışveriş merkezinde çalışmakta olan Maya, kariyer olarak pek de başarılı denecek bir geçmişe sahip değildir. Bu nedenle de Maya gerçekleştiremediği hayallerinin hüsranıyla boğuşmaktadır. 40 yaşına basmasıyla birlikte riskli bir karar alan Maya hayatını ve kendi potansiyelini yeniden keşfetmeye başlar.

AYI KARDEŞLER: EYVAH AYILAR KÜÇÜLDÜ!

Yönetmen Leon Ding
Oyuncular: Bingjun Zhang, Zhang Wei, Xiao Tan
Tür Animasyon

ZOE

Yönetmen Drake Doremus
Oyuncular: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Christina Aguilera ,Theo James
Tür Bilimkurgu, Dram
Romantik ilişkileri geliştirmek ve mükemmelleştirmek için bir teknoloji tasarlayan ikilinin çalışmaları ilerledikçe, keşifleri hayal edebileceklerinden çok daha derinleşiyor.

TROLLER VE DİNOZORLAR

Yönetmen Alex Sebastian
Tür Animasyon, Aile
Hapsedilen kralı kurtarmak için macera dolu bir yolculuğa çıkan Leaf ve Bellyrumble’nin hikayesini anlatıyor.

UTOYA

Yönetmen Erik Poppe
Oyuncular: Andrea Berntzen, Sorosh Sadat, Aleksander Holmen
Tür Dram, Gerilim
 Ada bombalanmadan önce Oslo Hükümet binası bombalanmıştır. Adada düzenlene saldırı sonu 69 insan hayatını kaybeder. Erik Poppe’nin yönetmenliği üstlendiği filmde, Utoya adasında yaşanan katliam anlatılıyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.