Frankfurt Türk Tiyatrosu Oyun Fabrikası, 1997 yılında Nobel Edebiyat Ödülü kazanan Dario Fo’nun ‘Her Hırsız Haydut Değildir’ adlı oyunu sahneleyecek.

 Frankfurt Oyun Fabrikası tarafından 21 Aralık 2018 Cuma günü saat 20:00’de sahnelenecek “Her Hırsız Haydut Değildir” oyunu için geri sayım başladı.  İtalyan yazar Dario Fo tarafından komedi tarzında yazılan oyunda, zengin bir eve giren hırsızın burjuva ev sahipleri karşısında kaldığı zavallı durumlar ele alınıyor.

“Turnelere başlayacaklar”

Yönetmen  ve başrol oyuncusu  Metin Can Ayduran, Avrupa’dan gelen davetlere açık olduklarını ve yakında turnelere başlayacaklarını söyledi.

Ayduran, “Her hafta atölye çalışmalarına devam eden ekibimiz, bu oyunun yanında yeni oyunlar, doğaçlama, şiir, müzik dinletileri ile harmanlanlayarak gerçekleştirmeyi düşündükleri projelerin hazırlıklarına başladı. Ekip içerisine katılmak isteyenleri en kısa zamanda bizimle bağlantı kurmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Oyuncular : Simten Ertürk, Egemen Demir, Damla Avcı, Derya Kargün, Abdullah Tektaş ve Buket Savaş

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.