Semaver Kumpanya Oyunları

0

 

Semaver Kumpanya Perdelerini Açıyor!

“Semaver Kumpanya anlatmak için var. Masallar anlatmak için” — Işıl Kasapoğlu

Semaver Kumpanya, 2019-2020 sezonunu; Metot, Cimri, Akşam Yemeği, Mağrur Fil Ölüleri, Madde 22 ve Masal Masal İçinde oyunları ile Ekim ayında açıyor. 

Işıl Kasapoğlu’nun genel sanat yönetmenliğini yaptığı Semaver Kumpanya, Ekim ayında 18.sezonuna giriyor. Bu sezonun yeni oyunu Shakespeare’in yazdığı “Cardenio” olacak.

Her sezon binlerce seyirciyi ağırlayan, yüzlerce konuk ekibe ev sahipliği yapan Semaver Kumpanya, 18.sezonunda Çevre Tiyatrosu kapılarını bir kez daha aralıyor.

Biletler Biletix sayfasında ve Semaver Kumpanya gişesinde. Programı görüntülemek için tıklayınız.

BU SEZON OTURMA DÜZENİMİZ DEĞİŞTİ! 

Bu sezon oturma düzenimizi ve fiyatlandırma politikamızı değiştirdik. Yeni fiyatlandırmamız aşağıdaki gibi;

A-B-C-D-E-F-G-H-I
90 TL
J-K-L-M-N-O-P-R
Tam 70 TL
Öğrenci 50 TL
S-T-U-V
50 TL
Y-Z 
30 TL

Ancak C sırasında (en önden 3. sıra) 5 öğrenci koltuğumuz mevcut. Ve bu koltukları her oyun günü saat 12:00’de yollayacağımız e-postadaki forma tıklayıp dolduranlardan ilk 5 kişi satın alma hakkında sahip olacak!

Cimri

Molière’in ünlü eseri, Serkan Keskin’in oynadığı “Cimri” 11-12 Ekim 20:30’da Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu’nda. 23 Ekim Çarşamba 20:30’da ise CKM 28 Ekim Pazartesi 20:30’da BKM’de!

Bilet için tıklayın.

Metot

7. Sezonunda olan Serkan Keskin’in yönettiği, Mustafa Kırantepe, Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı ve Serkan Keskin’in oynadığı “Metot” 18-19 Ekim 20:30’da Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu‘nda olacak.

Bilet için tıklayın.

Barabar

Serkan Keskin ve Taner Ölmez‘in birlikte kurduğu Barabar grubu sezonu Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu’nda açıyor. İlk albümleri Memleket Nere?’den ve yeni hazırladıkları parçalardan oluşan repertuvarıyla 25 Ekim Cuma 21:00’de Çevre Tiyatrosu’nda!

Bilet için tıklayın. 

Masal Masal İçinde (Kukla Oyunu)

Işıl Kasapoğlu’nun yazdığı ve Semaver Kumpanya’nın yeniden sahnelemeye başladığı kukla oyunu “Masal Masal İçinde” 27 Ekim Pazar 14:00’de Çevre Tiyatrosu‘nda!

Bilet için tıklayın. 

 

Semaver Kumpanya NİSAN 2019

“Semaver Kumpanya anlatmak için var. Masallar anlatmak için” — Işıl Kasapoğlu

Semaver Kumpanya 17. sezonunda! Kumpanya NİSAN ayında yine dopdolu!
 
Semaver Kumpanya 17. sezonunun Nisan ayında büyük ilgi gören oyunu “Cimri“, 8 sezondur devam eden ve klasik haline gelen “Metot” oyunu, romantik nostalji “ Mağrur Fil Ölüleri“, kukla oyunu “Masal Masal İçinde” ile devam ediyor. Yeni oyun Madde 22” oynamaya devam ettiğimiz Nisan ayında yine dopdolu bir program yaptık!

Biletler Biletix sayfasında ve Semaver Kumpanya gişesinde. Programı görüntülemek için tıklayınız.
Mağrur Fil Ölüleri

Mağrur Fil Ölüleri”, akıcı rejisi ve temposu yüksek oyunculuklarıyla izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.“Mağrur Fil Ölüleri” 05-06-20-27 Nisan 20:30’da Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu‘nda

Bilet için tıklayın.
Madde 22

Madde 22”, kara komedi klasikleri arasına girerek izleyicilerde büyük ilgi uyandırmış bir eser. Yeni oyun “Madde 22 12-13 Nisan 20:30’da Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu’nda! 

Bilet için tıklayın.
Metot

8. Sezonunda olan Serkan Keskin’in yönettiği, Mustafa Kırantepe, Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı ve Serkan Keskin’in oynadığı “Metot 16 Nisan 20:30’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde olacak.
 
Bilet için tıklayın.
Cimri

Serkan Keskin‘in çok konuşulan “Harpagon” yorumu ve Sezin Bozacı‘nın“Forsine” karakteri ileMoliere‘in “Cimri”si 08 Nisan Pazartesi 21:00’da BKM ve 19 Nisan Cuma 20:30’da Çevre‘de olacak!
 
Bilet için tıklayın.
Masal Masal İçinde

Işıl Kasapoğlu’nun yazdığı ve Semaver Kumpanya’nın yeniden sahnelemeye başladığı kukla oyunu “Masal Masal İçinde 07 Nisan Pazar 12:00 ve 14:00’de CKM‘de, 14 Nisan Pazar 14:00’de

Semaver Kumpanya 17. sezonunun Ocak ayında büyük ilgi gören oyunu “Cimri”, 8 sezondur devam eden klasikleşmiş “Metot” oyunu, romantik nostalji ” Mağrur Fil Ölüleri”, kukla oyunları “Masal Masal İçinde” ve “Nasreddin Hoca” ile devam ediyor. Yeni oyun “Madde 22” provalarının sürdüğü Ocak ayında bir de Ari Barokas konseri gerçekleşecek!

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.