“The Walking Dead”, 9. sezonunun ikinci yarısıyla 11 Şubat’ta, Amerika yayınından 24 saat sonra Türkiye’de FX kanalında! Zombi kıyametinden kurtulduktan sonra kendilerine güvenli bir yer aramak için bir araya gelen grup, yeni bölümlerde kıyamet sonrası dünyanın düşündüklerinden çok daha tehlikeli olduğunu fark ediyor.

Konusu

Rick’in ortadan kaybolmasının ardından grup üyeleri birbirlerine ve hatta kendilerine bile yabancılaşmaya başlıyor. Bildikleri tek şey ise tehlike altında oldukları… Kısa bir süre içerisinde dünyanın kendi düşündükleri gibi işlemediğini fark eden grubun hayatta kalmak için belirlediği kurallar ve yöntemler de artık güvenliklerini garanti altına almıyor. Peki kıyamet sonrası hayatın, kıyametin kendisinden çok daha korkunç ve rahatsız edici olması ne kadar olası? FX ekranlarında izleyicilerle buluşan efsane dizi “The Walking Dead”, 9. sezonunun ikinci kısmıyla bu soruya yanıt arıyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.