Gökhan Pars, “ #babayasaygı ” projesi kapsamındaki konserlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Uzun süredir devam eden söz, beste, aranje ve sahne çalışmalarından sonra #babayasaygı projesini hayata geçirmeye karar veren Pars, minimum 9 kişilik orkestra ile ustaların eserlerini sahnede seslendiriyor. Gökhan Pars, Babaya Saygı projesini Babaya Saygı; Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Selami Şahin, Cengiz Kurtoğlu, İbrahim Tatlıses gibi ustalarımızın unutulmaz eserlerini izleyicilerle birlikte söylediğimiz bir projedir ’ şeklinde tanımlıyor.

Konserlerinde unutulmaz parçaları seslendirmenin yanı sıra, klipleri Netd’ de dönmeye başlayan “ Aman ” ve “ Siyah Uçurtma ” parçalarını da sahnede dinleyicilerle buluşturan Pars, müzikseverlerden tam not almayı başardı. Söz ve müziği Gökhan Pars’a ait olan parçalarda şarkıcı, kelimenin tam anlamıyla kendi özgün tarzını yansıtıyor.

Her ilde #babayasaygı

‘‘Babaya Saygı ’’ adı verilen proje kapsamındaki konserler 22 Kasım’ da İstanbul IF Performance Hall Ataşehir ‘de, 23 Kasım’da Bodrum Mandalin’ de, 30 Kasım’ da Shaika İzmir’ de seyircilere müzik ziyafeti yaşatacak. Gökhan Pars, ‘‘ Her Babaya Saygı konserine aynı heyecanla çıktığını, hedefinin her ilde müzikseverlerle buluşup, hep bir ağızdan unutulmaz eserleri seslendirmek’’ olduğunu belirtti. Büyük ustaların eserlerini dinleyiciler ile buluşturmaktan, izinden gittiği ve kendini veliahtı olarak gördüğü Müslüm Gürses ‘i her konserde anmış olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirtti.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.