Türk sinemasının fenomen filmlerinden biri haline gelen, her filmi büyük merak uyandıran Çakallarla Dans’ın, beşinci filmiyle hayranlarıyla buluşmasına sayılı günler kaldı. Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı,  filmin başrolleri Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Hande Katipoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak ve kadroya yeni katılan Şebnem Dönmez’in oyuncu kadrosunda yer aldığı “Çakallarla Dans 5” 8 Kasım’da vizyona giriyor.

 

ÇAKALLARLA DANS 5” 17 KASIM SAAT 17.00 ’DA AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE !

Sugarworkz& TAFFPictures’ın yapımcılığını üstlendiği “Çakallarla Dans 5”, Dev Ajans organizasyonuyla 17 Kasım’da saat 17.00’da İzmir Galasıyla Agora Alışveriş Merkez’inde İzmirli hayranlarıyla bulaşacak. Diğer dört filmde olduğu gibi serinin 5’inci filminde de kahkahaların havada uçuşacağı “Çakallarla Dans 5” filmini oyuncular hayranlarıyla birlikte saat 17.30’da İzmir Agora Sinema salonunda izleyecekler. Film gösteriminin öncesinde ise oyuncular İzmirli sevenleri ve sinemaseverlerle bir araya gelecekler.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.