Tüm dünyadaki Netflix üyelerinin yaklaşık yüzde 60’ı her ay çocuk içeriklerini izliyor. Hal böyle olunca da Netflix, ÇOCUK bölümündeki içeriklerini daha da zenginleştirmek üzere kolları sıvadı. Çocukların ebeveynleriyle birlikte seyrederken eğlenebilecekleri tam altı yeni animasyon film ve diziler geliyor.

Tıpkı Netflix’in daha önce yayınlanacağını duyurduğu diğer çocuk ve aile içerikleri gibi bu altı proje de farklı kültürlere, farklı beğenilere ve tabii en küçüğünden en büyüğüne farklı yaş gruplarına hitap ediyor.

“Tek bir tip aile olmadığını biliyoruz. Bu nedenle farklı bakış açılarıyla farklı ailelere yönelik işler çıkaran hikaye anlatıcılarıyla çalışıyoruz” diyen Netflix Çocuk ve Aile İçeriklerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı (Vice President of Kids and Family) Melissa Cobb sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni orijinal animasyon dizi ve filmlerimiz ile ailelerin birlikte vakit geçirebilecekleri, beraberce gülebilecekleri ve paylaşabilecekleri anlar yaratmak istiyoruz.”

Netflix’in en yeni orijinal animasyon dizi ve filmleri ise şöyle:

MAYA AND THE THREE (2021’de Netflix’te). Jorge Gutierrez’ın (The Book of Life, El Tigre) yazdığı ve yönettiği dizi hayali bir Orta Amerika ülkesinde geçiyor. Bir prensesin üç efsanevi savaşçının yardımıyla dünyayı kurtarma mücadelesi anlatılıyor.

MY FATHER’S DRAGON (2021’de Netflix’te). 2D animasyon filminin yönetmeni Nora Twomey (The Secret of Kells, The Breadwinner), senaristi ise Meg LeFauve (Inside Out, The Good Dinosaur). Evden kaçan Elmer Elevator ile bir adada esir tutulan ejderhayı kurtarma macerasına balıklama dalıyoruz.

GO! GO! CORY CARSON (2019’da Netflix’te). Okul öncesi yaştaki miniklere hitap eden dizinin yapımcıları Alex Woo (Wall•e, Ratatouille), Stanley Moore (Finding Dory, Monster’s University) ve Tone Thyne (Wonder Pets!, The Adventures of Napkin Man!). Hep birlikte araba Cory Carson’ın çocukluğuna gidiyoruz.

KID COSMIC (2020’de Netflix’te). Yapımcılığını Craig McCracken’ın (The Powerpuff Girls, Fosters Home for Imaginary Friends) üstlendiği dizi kahraman olmak isteyen ve günün birinde bu rüyası gerçek olan bir gence odaklanıyor. Ama ne var ki işler umulandan farklı gidiyor…

TRASH TRUCK (2020’de Netflix’te). Yapımcı koltuğunda Max Keane (Dear Basketball), Glen Keane (The Little Mermaid, Aladdin, Beauty and the Beast) ile Gennie Rim (Dear Basketball) oturuyor. Animasyon dizisi, altı yaşında ve inanılmaz bir hayal gücüne sahip bir erkek çocuğunun en iyi arkadaşının eğlenceli hikayesini anlatıyor.

THE WILLOUGHBYS (2020’de Netflix’te). Kris Pearn’ün (Cloudy With A Chance of Meatballs 2) kaleme aldığı CG animasyon filminin kahramanları, aileleri tarafından terk edilen Willoughby kardeşler. Dört çocuk tek başlarına ayakta kalmayı öğreniyor…

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.