Türkiye ve dünya sinemasının en yeni örneklerini İstanbullu sinemaseverlerle buluşturan Boğaziçi Film Festivali’nden, birbirinden ünlü isimlerin konserlerine Kasım ayının her gününe bir etkinlik Mobilet’te. 

Yerli Müziğin Seçkin İsimleri

En sevilen parçalarıyla ülkemiz müziğinin önde gelen isimleri Kasım ayında Sanat Performance’da sahne alıyor! 2000’lerin başında müzik severlerin ilgisini çeken grup Vega, uzun bir aradan sonra 2 Kasım Cuma akşamı sonbaharın final ayının açılışını yapacak. Katıldığı ses yarışmasının ardından büyük bir üne kavuşan İlyas Yalçıntaş 9 Kasım’da sevilen şarkılarını seslendirecek. 10 Kasım’da ise, hit olmuş şarkılarının yanı sıra yeni albümlerinden parçaları da seslendirecekleri konserleriyle Gripin’in muhteşem performansı sizleri bekliyor. İlk albümü “Cihan”ı 2009 yılının Temmuz ayında yayımlayan Birsen Tezer 17 Kasım’da, parçalarını bir çok dilde seslendiren Linet 24 Kasım’da Sanat Performance Sahnesi’nde!

İstanbullu Sinemaseverlerle Müjde

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği (UBSD) tarafından gerçekleştirilen Boğaziçi Film Festivali, bu yıl da Türkiye ve dünya sinemasının en yeni örneklerini İstanbullu sinemaseverlerle buluşturacak! Boğaziçi Film Festivali kapsamında yer alan yerel ve uluslararası filmler Beyoğlu Sineması, Atlas Sineması ve Kadıköy Sineması’nda gösterilecek. Bu yıl 6. yaşına giren Boğaziçi Film Festivali, 26 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

Sınır Tanımayan Fikirler

Türkiye pazarlama ve iletişim endüstrisini, dünyanın en yaratıcı isimleri, fikirleri ve işleriyle buluşturan Brand Week İstanbul, 5-9 Kasım’da Zorlu PSM’de. Üstelik öğrencilere özel uygun fiyatlı günlük biletler de Mobilet’te satışta! Yılın en ilham verici haftasının onur konuğu bu yıl usta oyuncu Şener Şen olacak. “Eat Brand Love” mottosuyla bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Brand  Week İstanbul Gastro ile gastronomi dünyasının sınır tanımayan hikayelerinin paylaşılacak. Yerel üreticiler, dünyaca ünlü şefler ve birbirinden leziz tadım etkinliklerinin yer alacağı bu buluşmayı kaçırmayın! Brand Week Gastro’da ziyaretçiler, beş duyuda zeytinyağı tadımı, fine dining şeflerden sokak lezzetleri tadımları ve inovatif sunumlar gibi çok farklı tecrübeler yaşayacaklar.

Şehrin Kabinlerinde Elektronik Tınılar

Kasım ayının ilk günleri parti dolu! Elektronik müzik sahnesinin efsane isimlerinden Einmusik 2 Kasım’da, John Digweed ise Monkey Project Records DJ’lerinden Charlie Can7 ile 9 Kasım’da Klein’da! Kendine has melodileri ile size bir serüven vadeden Einmusik; Sisyphos, Kater Blau gibi Berlin’in elektronik müzik mabedlerinde performans sergileyen Matine ikilisi LILLY & KAZAN eşlik edecek. Gecenin ısınma turları ise Büber’den. KEINEMUSIK plak şirketinin kurucularından Adam Port, kulağa ve ruha iyi gelecek müziğiyle 3 Kasım’da henüz açıklanmayan yeni ve gizli bir mekanda! Üstelik bu etkinliğe özel satışa çıkan Tabldot bilet ile iki arkadaşınızla beraber tek biletle etkinliğe katılabilirsiniz.

Babylon’la Aç Kendini

Babylon sezona imza partileri ve yeni nesil sanatçılarla devam ediyor! ABBA’dan Michael Jackson’a, Depeche Mode’tan Madonna’ya birçok efsane müzisyenin şarkıları arasında mekik dokuyan Oldies But Goldies, 2 Kasım’da fizy Nights kapsamında parti dinleyicileri zamanda yolculuğa çıkaracak. Sezonun ilk Y2K Millennium Party’si ise 10 Kasım Cumartesi akşamı sizi gençliğinize ve çocukluğunuza ışınlayacak.

Alternatif müzik sahnesinin genç isimleri de Kasım’da Babylon’da! Sözü ve bestesi kendine ait şarkıları ve özgün yorumuyla Sena Şener, yeni albümü “İnsan Gelir İnsan Geçer” in ilk konseri için 7 Kasım’da Babylon’un konuğu oluyor. Birçok türü bir araya getirdiği müzik tarzıyla dikkatleri çeken ve İngiltere’nin en önemli müzik dergilerinden Songlines’ın da kapağında yer alan ilk Türk müzisyen olan Gaye Su Akyol yeni albümü “İstikrarlı Hayal Hakikattir” ile 23 Kasım’da dinleyicileriyle buluşuyor. 28 Kasım’da rock’tan caza, halk müziğinden blues’a yaptığı ani geçişlerle dinleyicilerini şaşırtan Evrencan Gündüz sahnede. Ayın son günlerinde ise Fransız müzisyenler Marc Collin ve Olivier Libaux ortaklığından doğan ve vokallerinde Melanie Pain, Elodie Frege olan grup Nouvelle Vague yeniden Türkiye’de. Repertuarlarını birçok kült grubun cover’ları oluşturan Nouvelle Vague ile 29 ve 30 Kasım’da dansa hazırlanın!

KREK Yeni Oyunuyla Karşınızda

Krek yeni oyunu “Dünyada Karşılaşmış Gibi” ile geri dönüyor! Alican Yücesoy, Defne Kayalar, Fatih Artman, Okan Yalabık, Öner Erkan, Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen’den oluşan dev oyuncu kadrosu ve kalıpları yıkan sahne tasarımı ile sezonun en iddialı yapımı, seyircisi ile 20 Kasım-29 Aralık tarihleri arasında 4 oyunla Volkswagen Arena’da buluşuyor. Kasım ayının tüm biletleri şimdiden tükenen ve 25 Kasım’a ek gösterim açan oyunun yazar ve yönetmeni Berkun Oya.

Pazartesiler Daha Güzel

Mutlu Pazartesiler kampanyasını Kasım’ın ilk haftası hayata geçirecek olan Mobilet, haftaya keyifle ve sendromsuz olarak başlamanızı sağlıyor. 5 Kasım’dan itibaren Pazartesi günleri Mastercard ve Maestro kartlar ile Masterpass™ üzerinden satın alacağınız 100TL üzerindeki biletinizin 50TL’si hediye! Kampanya detaylarına http://www.mutlupazartesiler.mobilet.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.