FOXLIFE sevilen yapımları “Empire”, “The Resident”, “9-1-1” ve “Star”, arka arkaya yayınlanan bölümleriyle Kasım ayı boyunca Pazar maratonlarında izleyicilerle buluşuyor.

İzlenme rekorları kıran ve bir müzik şirketini yöneten aileyi sarmalayan dramatik olayları konu alan “Empire”ın heyecan dolu 5. sezonundan ilk 5 bölüm, 4 Kasım Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE’ta.

Yeni görevlendirildiği hastanede beklemediği bir ortamın içine düşen idealist bir doktorun hayatını konu alan medikal dizi “The Resident”, 2. sezonunun ilk 5 bölümüyle 11 Kasım Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE ekranlarında.

Ryan Murphy ve Brad Falchuk imzası taşıyan ve acil durumlarda ilk müdahaleyi yapmaktan sorumlu olan ekibin risklerle dolu hayatını konu alan “9-1-1”, ikinci sezonun ilk 5 bölümüyle 18 Kasım Pazar günü saat 15.25’te izleyicilerle buluşuyor.

Queen Latifah, Naomi Campbell ve Lenny Kravitz gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Atlanta’da 3 genç kadının sektördeki yolculuğunu ekranlara getiren müzikal drama “Star”, 3. sezon ilk 5 bölümüyle 25 Kasım Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE’ta.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.