Etık Nedir? Oyununun Finaline Seyirci Karar Verdi.

Yazar ve yönetmen Gökhan Erarslan’ın yazıp yönettiği, Devlet Tiyatrosu sanatçılarından, oyuncu ve yönetmen Tolga Çiftçi’nin rol aldıgı Etik Nedir? adlı oyunun premieri 30 Ekim tarihinde Şişli Blackout’da yapıldı. Seyirciden olumlu tepkiler alan oyunun en çarpıcı özelliklerinden birisi olan iki farklı final tercihi ise seyirciye soruldu. Her oyunda seyirciye sorularak finali belirlenecek oyun, Kasım ayı boyunca Şişli Blackout’da oynanacak. Bir üniversitede akademisyen olarak görev yapan bir adamın son dersine odaklandığımız oyun, etik kavramı üzerine sert bir tartışmaya yöneliyor.

Market, Paşa Paşa Tiyatro yahut Ahmet Vefik Paşa, Komik-i Şehir Naşit Bey gibi oyunlarıyla tanınan Gökhan Erarslan’ın 2017 yılında yazdığı “Etik Nedir” adını taşıyan tiyatro metninden sahneye koyduğu tek kişilik oyunda yer alan isim, televizyon seyircisinin de Arka Sokaklar ve Cesur Yürek dizilerindeki oyunculuğu ile tanıdığı Tolga Çiftçi…

Bir akademisyenin son dersine odaklanan oyunda, gündelik hayattan aile kurumuna, politikadan kadın-erkek ilişkilerine kadar pek çok konu ‘etik’ kavramı üzerinden tartısılıyor.

Oyun tarihleri:

6 Kasım Salı saat: 20.30 Şişli Blackout Sahnesi

13 Kasım Salı saat: 20.30 Şişli Blackout Sahnesi

20 Kasım Salı saat: 20.30 Şişli Blackout Sahnesi

KÜNYE

Yazan- Yöneten Gökhan ERARSLAN

Yönetmen Yardımcısı Ezgi ERARSLAN

Sahne ve Kostüm Tasarımı Serkan KAVURT

Işık Tasarımı Kamer KARABEKTAŞ

Müzik Tasarımı Emrah Can YAYLI

Işık Kumanda Muhammet SAKİ

Teaser Tarkan ÖZTÜRK

Fotoğraf Doğukan KÖSE

Afiş Tasarım Gökhan BAŞ

Sahne Amiri Enes AKYAR

Asistanlar Kemal AĞAR,Arif AFKAN,Mahir BEKTAŞ,Dicle ŞENGÜL

Oyuncu Tolga ÇİFTÇİ

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.