FMV Galeri Işık, ‘Sahne Arkası’ isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak. Sergi, 2-9 Kasım 2018 tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

“Sahne Arkası” fotoğraf sergisinin koordinatörü Salih Güler, sergi için alanında yetkin fotoğrafçılarla bir araya geldi. Fotoğraf sanatçıları, MSDT Modern Dans Grubunun kurucusu, Mercan Selçuk’un koreografisini yaptığı “Bizim Hikâyemiz” isimli gösterisinin sahne arkası yaşamını izleyip fotoğrafladı. Grup, genç dansçıları farklı çalışma ortamlarında aylarca takip ederek, provalarını, performanslarını, duygu durumlarını bazen belgesel, bazen sanatsal ve estetik kaygı ile çoğu zaman plansız ve anlık çekimler gerçekleştirdi.

Sergide eserleri yer alacak fotoğrafçılar arasında; Yasemin Aydın Yılmaz, Şemsi Spencer, Seda Welsh, Nuray Ertürk, Nigar Baykan, Murathan Yıldız, Muhip Şeyda Işıktaç, Meltem İnanç, Harika Topaloğlu Yücel, Güneş Demir, Gamze İnce, Figen Ongun, Ezgi Sezgin Kavlak, Evran Kavlak, Canan Çalışkan, Aslı Atalay, Ali Efe Yılmaz yer alıyor.

2 Kasım Cuma günü 18.00’de FMV Galeri Işık’ta yapılacak açılış sonrasında Nişantaşı Kampüsü Muvaffak Benderli Salonu’nda saat 19.30’da Mercan Selçuk Dans Topluluğu – Bizim Hikayemiz isimli dans gösterisi de yer alacak.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.