En güzel şeylerin hep bir çifti vardır: 2 sevgili, 2 arkadaş, 2 kardeş, 2 sezon.

“Gerçek katil ortaya çıkacak mı?”

Netflix ilk sezonu 5 Ekim’de yayınlanan ve ilk günden bu yana tüm dünyada ilgiyle izlenen İspanya orijinal dizisi ELITE’nin ikinci sezonla devam edeceğini duyurdu. İlk sezon 8 bölüm yayınlanan dizide,yeni sezonda hangi karakterlerin kalacağı, hangi yeni karakterlerin geleceği henüz kesin değil ancak Las Encinas dünyasının 2019 yılında iddialı bir geri dönüş yapacağı çok kısa sürede netleşti!

İlk sezonda olduğu gibi 4K formatta 8 bölüm olarak çekilecek dizinin yeni sezonda da yürütücü yapımcılığını Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven (Aşka Yükseliş), I Want You (Sensiz Olmaz) üstlenecek.

La Casa de Papel’in başrol oyuncularından María Pedraza, Miguel Herrán ve Jaime Lorente‘yi tekrar bir araya getiren dizinin birinci sezon kadrosunda ayrıca Itzan Escamilla (Cable Girls, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 Years and One Day), Ester Expósito (Estoy Vivo), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection) ve Omar Ayuso bulunuyor. Meksika’nın en ünlü aktris ve şarkıcılarından Danna Paola (Dare to Dream) da kadroda yer alan önemli isimlerden.

Netflix’in La Casede Papel’den sonra ikinci İspanyol orijinal dizisi ELITE’nin yönetmenliğini Ramón Salazar (Sunday’s Illness, Three Steps Above Heaven) ve Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, Party Town) üstleniyor. Senaryo imzası ise Carlos Montero (El comisario, The Time in Between ve Physical or Chemical’ın yaratıcısı) ve Darío Madrona (Génesis, La chica de ayer ve başarılı dizi The Protected’ın yaratıcılarından) gibi önde gelen iki İspanyol senarist taşıyor.

Elite dizisinin konusu ise elitlerin çocuklarını gönderdiği Las Encinas, İspanya’nın en iyi ve en seçkin okuludur. Okullarının bir depremde yıkılmasının ve yerel meclisin öğrencileri bölgedeki diğer okullara dağıtmasının ardından işçi sınıfından üç çocuk da kısa süre önce Las Encinas’a kabul edilmiştir. Her şeye sahip olanlar ile kaybedecek hiçbir şeyi olmayanlar arasındaki çatışmanın yol açtığı kusursuz fırtına, cinayetle sonuçlanır. Peki işlenen suçun arkasında kim vardır?

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.