‘Hepimiz timsahın karnındaki İvan’ız’

İngiliz mizah yazarı Tom Basden’ın Dostoyevski’nin aynı adlı öyküsünden esinle yazdığı oyunu Mert Fırat ve Volkan Yosunlu sahneye taşıyor. Oyuncu kadrosunda Erkan Avcı, Ferit Aktuğ, Özgün Aydın ve Hazal Türesan eşlik ediyor..


KONU
İngiliz mizah yazarı Tom Basden’la ikinci randevularında bu kez çağın hastalıklarından birine mizahi bir bakış atıyor. Basden’ın Dostoyevski’nin aynı adlı öyküsünden esinle yazdığı oyun, gösteri toplumunun sistemle el sıkışmayı seçen aktörleriyle, bir timsahın karnından “hesaplaşıyor.” Oyun, en az hayatta şahit olduklarımız kadar “tuhaf ama gerçek” bir tona sahip.

KADRO

Yazan: Tom Basden
Yöneten: 
Mert Fırat & Volkan Yosunlu
Çeviren:
 İlksen Başarır
Oynayanlar: 
Erkan Avcı, Ferit Aktuğ, Özgün Aydın, Hazal Türesan

GÖSTERİM TARİHİ

02 Aralık 2018 Pazar Saat 20:30

02 Aralık 2018 Pazartesi Saat 20:30

DasDas,İstanbul

 

Öğrenci Biletleri 10 TL
Yaklaşık 90’ sürer; ara yoktur. Komedi

BİLET FİYATI
Öğrenci Biletleri 10 TL  1. Kategori – 61.50 TL
ÖNEMLİ
-Genel satış: Festival biletleri 15 Eylül Cumartesi günü saat 10.30’dan itibaren satışta.
– Öncelikli satış: Biletler, Siyah ve Beyaz Lale üyeleri için 10 ve 11 Eylül tarihlerinde, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri için ise 12, 13 ve 14 Eylül tarihlerinde saat 10:30 itibariyle öncelikli satışa sunulacaktır.
LÜTFEN NOT ALIN
– Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.
– Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.
– Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
– Önerilen gösteriler dışında 7 yaşından küçük çocukların gösterilere getirilmemesi rica olunur.
– Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.
– Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
– Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
– Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
– Tüm gösteri mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans hazır bulunmaktadır.
– Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari
İLETİŞİM ADRESİ

Adres: Ataşehir Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulv. Metropol İstanbul
Ataşehir / İstanbul

Telefon: 0 216 970 03 27

E posta: info@dasdas.com.tr

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.