Michael Douglas ve Alan Arkin, Netflix’in yeni komedi dizisi The Kominsky Method

0
THE KOMINSKY METHOD

https://www.youtube.com/watch?v=T2FnOPWiRb4&feature=youtu.be

ESKİDİKÇE MÜKEMMELLEŞEN BİR DOSTLUK ÖYKÜSÜ İÇİN HAZIR MISINIZ?

Ödüllü efsane aktörler Michael Douglas ve Alan Arkin, Netflix’in yeni komedi dizisi The Kominsky Method ile ekranlara geri dönüyorlar. 16 Kasım’da tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak dizinin prodüktörlüğünü, 8 kez Emmy adayı olan Chuck Lorre üstleniyor.

THE KOMINSKY METHOD

The Kominsky Method Hakkında

Bir zamanların tanınan ismi Sandy Kominsky ve eski dostu Norman Newlander, ikinci baharlarını yaşıyor! Oscar ödüllü oyuncular Michael Douglas (Kominsky) ve Alan Arkin (Newlander), güzellik ve gençliğin her şeyden daha önemli olduğu Los Angeles’ta olgunluk dönemlerinde hayatın cilvelerine karşı ayakta durmaya çalışan iki dostu canlandırdıkları bu Netflix orijinal dizisinde başrolleri paylaşıyorlar. 8 kez Emmy Ödülü’ne aday gösterilen Chuck Lorre tarafından yaratılan 8 bölümlük The Kominsky Method, hem duygusal hem de komik bir yapım.

THE KOMINSKY METHOD

Nancy Travis, Sarah Baker ve Lisa Edelstein, Emily Osment, Graham Rogers, Danny Devito, Ann-Margret, Jay Leno, Patti LaBelle, Ashleigh LaThorpe gibi isimleri oyuncu kadrosunda barındıran The Kominsky Method’un senaristliğini Al Higgins, David Javerbaum ve aynı zamanda ilk bölümün yönetmen koltuğunda oturan Chuck Lorre üstleniyorlar. Dizinin baş yapımcıları ise Lorre, Higgins ve Michael Douglas.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.