Georges Padey’in yönettiği ve Itziar Martinez, Dennis Mencia, Raul Walder ile Sean Ormond’un oynadığı Lanetli Sular (Nereus), 11 Ocak 2019′da Özen Film dağıtımıyla Özen Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Sara çok sevdiği bir arkadaşını ziyarete gider. Mevsim yaz olduğu için sıcaktan bunalır ve serinlemek için arkadaşının havuzuna girer. Bir müddet yüzdükten sonra arkadaşının evindeki yüzme havuzunda tuhaf bir yaratık tarafından aniden saldırıya uğrar. Kısa süre sonra suyla temas eden herkesin tehlike içinde olduğunu keşfeder. Sonunda çaresiz kalır ve derinlerde gizlenen korkutucu, mistik ve kötü niyetli olan yaratıkla yüzleşmeye doğru sürüklenir.

Lanetli Sular-Nereus

Gösterim Tarihi: 11 Ocak 2019
Korku Gerilim
Dağıtım: Özen Film
Yönetmen: Georges Padey
Oyuncular: Itziar Martinez, Dennis Mencia, Raul Walder, Sean Ormond,Josephine Phoenix,Natalie Blackman,René Mena,Mario Nalini
Sara , arkadaşı Will’i  ziyarete gittiğinde olacaklardan habersizdir.Kısa bir süre sonra sanrılar görmeye başlar ve görünmeyen bir güç tarafından yönlendirilerek girdiği Will’in yüzme havuzunda dünya dışı bir yaratığın saldırısına uğrar.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.