Sevgili Komşum..

Senaryosunu Onur Ünlü ve Selcan Özgür’ün kaleme aldığı kara komedi  türündeki filmin yönetmen koltuğunda A. Taner Elhan oturuyor. Oyuncu kadrosunda Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Erkan Can, Emre Altuğ, Serap Matyaş, Ozan Bilen ve Ayşen Gruda gibi isimlerin yer aldığı filmin müzikleri Baba Zula’ya ait.

KONU

Sevgili Komşum, Şale apartmanında yaşanan birbirinden ilginç olayları konu ediyor. İçerisinde türlü insanların barındığı bir apartmandır. Herkes tarafından sevilen bir kapıcı, mutlu bir evliliğe sahip bir çift (Sezin Akbaşoğulları – Selim Bayraktar), mahallelinin kedilerinin sevgilisi yaşlı teyze(Ayşen Gruda), kapıcısı (Erkan Can) ve meraklı komşular(Serap Matyaş)… Günlerden bir gün genç bir kadının hastaneye kaldırılması ve ardından bir başka kadının(Selin Şekerci) taşınması apartmanın hareketlenmesine neden olur. Yeni komşu sığınma evinden gelen genç bir kadındır. Sıkıntılı bir geçmişe sahip olan kadın, yeni erkek arkadaşı ile birlikte hayatında yeni bir başlangıç yapar. Kurduğu yeni dünyasında kendisini hiç olmadığı kadar güvende hisseder. Sonra sürekli gelip giden bir doktor (Emre Altuğ) hikayeye dahil oluyor.

Vizyon tarihi 19 Ekim 2018

Komedi

KÜNYE

Yönetmen A. Taner Elhan

Senarist Onur Ünlü ,Selcan Özgür

Besteci Baba Zula

Yapımcı Tanay Abbasoğlu

Genel Koordinatör Figen Kurt

Teknik Ekip Hikaye Ali Ömür Ulusoy

Yapım TN Yapım

Türk dağıtımcı CJ Entertainment Turkey

Oyuncular Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar ,Erkan Can(kapıcı)  ,Emre Altuğ(doktor) ,Serap Matyaş, Ozan Bilen ,Ayşen Gruda

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.