CHRİSTİAN BALE’İN OYNADIĞI “VİCE'”  FİLMİN FRAGMANI YAYINLANDI

Başröllerini Christian Bale, Amy Adams , Steve Carell paylaştığı , Adam McKay yazdığı ve yönettiği Vice filminin fragmanı yayınlandı. Bale’yi  Dick Cheney’i canlandıracak. Fragmanda görünmemesine rağmen Steve Carel Donald Rumsfeld rolünde Bill Pullman, Nelson Rockefeller rolünde , Lily Rabe ve Alison Pill  Cheney’nın kızları Liz ve Mary rolünde ve LisaGay Hamilton ise Condoleezza Rice rolünde görüyoruz.

Konusu

Politikacının 2001 ve 2009 yılları arasında Bush’un Başkan Yardımcısı olarak öne çıkması üzerine, Başkan Yardımcısı, Cheney’nin Irak Savaşını başlatmada önemli bir rol oynayan bir Washington bürokrat olarak tartışmalı duruşunu ve siyasi alanın dışında tartışmalara yol açıyor. Big Short’tan bu yana Mckay’in ilk yönetmenlik özelliğini işaret ediyor ve 2016’da Oscar’da en iyi uyarlanmış senaryosu.

KADRO

Müzik: Nicholas Britell

Düzenleme: Hank Corwin

Prodüksiyon: Patrice Vermette

Sanat Yönetmeni: David Meyer, Brad Ricker, Dean Wolcott

Kostüm: Susan Matheson

Yapımcılar: Brad Pitt, Adam McKay, Will Ferrell, Dede Gardner, Jeremy Kleiner

Film müziğinin bestecisi: Nicholas Britell
Bütçe: 40 milyon USD
Yapım şirketleri: Annapurna Pictures, Plan B Entertainment, Gary Sanchez Productions

Oyuncular: Christian Bale, Amy Adams , Steve Carell, Jesse Plemons, Sam Rockwell, Lily Rabe, Shea Whigham, Tyler Perry, Bill Camp, Justin Kirk, LisaGay Hamilton,Adam Bartley, Casey Sander, Jamie Bernadette, Tiffany Smith,

Tür Biyografik ve Politik

Vice filmi 25 Aralık 2018 vizyona girecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.