ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ŞEHİR TİYATROLARI PERDELERİNİ AÇIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Tiyatro sezonunu 3 Ekim 2018 Çarşamba günü açıyor. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ali Eyidoğan, yeni oyunların yönetmenleri Ümit Aydoğdu, İpek Atagün Gezener ve Mert Kırlak ile bir araya geldi, yönetmenleri ve ekiplerini ayrı ayrı kutladı. “Bol seyircili ve bol alkışlı bir sezon diliyorum” diyen Eyidoğan, sezon içinde yapacakları konusunda da bilgi verdi: “Sezona üç yeni oyunla başlamanın heyecanı var üstümüzde. Alanında ün yapmış birbirinden değerli genç yönetmenlerimizle kıymetli ve kendine özgü işlere imza atıyoruz. Sezon boyunca oynayacak oyunlarımıza daha yenileri eklenecek, eski repertuarımız devam edecek.

Ümit Aydoğdu, Ali Eyidoğan, İpek Atagün Gezener, Mert Kırlak

Yeni sürpriz projelerimizle Eskişehirli tiyatro severleri şaşırtmaya devam edeceğiz. Yetişkin oyunlarımızın yanı sıra yeni çocuk oyunlarımız, hem yetişkin hem çocuk izleyicilerimiz için kukla oyunlarımız, bize ulaşamayan çevre köy ve ilçeler için mobil oyunlarımız sıradaki projelerimiz arasında. Ayrıca bu yıl ünlü tiyatro insanlarıyla Eskişehir halkını buluşturan ’Tiyatro Söyleşileri’ne başlayacağımızı da müjdelemek isterim.” dedi.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.