Vizyondakiler

” Aile Oyunları”

Usta oyuncuların adeta oyunculuk dersi verdiği “Family Games / Aile Oyunları” 28
Eylül Cuma günü vizyona giriyor. Megan Boone, Derek Cecil, Larry Bryggman ve Alison
Fraser’ın başrollerini paylaştığı aile kara komedisi, bu hafta vizyonun keşfedilmeyi
bekleyen gizli cevheri niteliğinde.
Beş sezondur yayınlanan “The Blacklist” dizisi başrolü Megan Boone ve Kasım ayında
altıncı sezonu başlayacak olan “House of Cards” dizisinin başrolü Derek Cecil; usta
oyuncular Larry Bryggman ve Alison Fraser ile “Family Games / Aile Oyunları”
filminde bir araya geliyor.
Filmin konusu : “Sloane (Megan Boone), erkek arkadaşı Barrett  ile birlikte babası Roan’ın  yeniden evlenmesini engellemek üzere, uzun bir zaman sonra büyüdüğü eve döner. Ailenin karanlıkta kalan sırları açığa çıktıkça, aile üyelerinin gelecekleri daha da belirsizleşecek tir.”
Tür: Kara Komedi
Süre: 72 dakika
Oyuncular: Megan Boone, Derek Cecil, Larry Bryggman, Alison Fraser, Margaret Anne
Florence, Ronald Catania
Yönetmen: Suzuya Bobo
Senaryo: Suzuya Bobo, James Kaelen
Görüntü Yönetmeni: Andreas von Scheele
Sanat Yönetmeni: Tony Ventura
Kurgu: Benedict Kasulis, Kelly Parker
Müzik: Jake Staley
Yapım Tasarım: Andrew Finley
Makyaj: Jackie Zbuska

“HALEF”

Murat Düzgünoğlu’nun dünya prömiyerini 40. Moskova Uluslararası Film Festivali’nde yapan, 3. uzun metrajlı filmi Halef, 28 Eylül 2018 tarihinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Muhammet Uzuner ve Baran Şükrü Babacan’ın yer aldığı film, beklenmedik bir şekilde tekrar bir araya gelen iki erkek kardeşin öyküsünü anlatırken insanoğlunun en kadim korkusu ölüm ve bu korkuyla baş etmek için çare arayışını ele alıyor. Daha önce Hayatın Tuzu ve Neden Tarkovski Olamıyorum? filmleri ile birçok ödül alan yönetmenin son filmi Halef, 2018 yılında Moskova, İstanbul,Ankara ve Kazan Film Festivali’nde büyük ödül için yarıştı.

 

Konusu

Halef, yaşadığı travma sonucu yıllar önce ayrıldığı evine dönen genç bir adamın karşılaştığı sürpriz sonucu değişen yaşantısını konu ediyor. Mahir, portakal hasadı için Adana’ya yıllardır uzak kaldığı ailesinin yanına gider. Fakat gittiğinde büyük bir sürpriz onu beklemektedir. Abisinin yıllar önce kaybeden Mahir evde abisinin reenkarnasyonu olduğunu iddia eden Halef ile tanışır. Durumu saçma bulan Mahir başlarda Halef’e uzak durmaya çalışır. Fakat Halef’in çocukluklarına dair anlattıkları şeyler Mahir’in kafasının bir hayli karışmasına neden olur.

 

Tür Dram

Süre 1 saat 44 dk

 

Yönetmen Murat Düzgünoğlu
Oyuncular: Muhammed Uzuner, Baran Şükrü Babacan, Güler Ökten,Birsen Dürülü, Bülent Düzgünoğlu, Muhammed Cangören, Kübra Kip
Senarist:Murat Düzgünoğlu, Melik Saraçoğlu
Yapımcı:Murat Düzgünoğlu
Uygulayıcı Yapımcı:Alper Yılmaz
Renk düzeltimi:Cenk Erol
Görüntü yönetmeni:Şafak Ildız
Kurgu:Melik Saraçoğlu,Murat Düzgünoğlu
Sanat yönetmeni:Osman Özcan
Yardımcı yönetmen:Aslı Kaygusuz
Işık şefi:Aziz Oğuz Vural

 

“ÜÇ TEPE”

Jan Zabeil’in yönettiği ve Alexander Fehling, Berenice Bejo ile Arian Montgomery’nin oynadığı Üç Tepe (Drei Zinnen – Three Peaks), 28 Eylül 2018’de Filmartı Film dağıtımıyla Filmartı Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Aaron, kız arkadaşı Lea ve 8 yaşındaki oğlu Tristan’ı dağ evinde tatile çağırır. Ancak kısa süre içerisinde Aaron ve Tristan arasında bir güç savaşı başlar. Hayatındaki bu iki erkek arasındaki dengeyi kurmak Lea için hiç de kolay olmayacaktır. İtalya’nın Dolomite Dağları’nın zirvesine doğru çıktıkları bir yürüyüş esnasında Tristan kaybolunca tatilin başından itibaren büyüyen bu sessiz güç oyunlu tehlikeli bir seviyeye ulaşır

Konu
Aaron, kız arkadaşı Lea ve 8 yaşındaki oğlu Tristan’ı dağ evinde tatile çağırır. Birlikte vakit geçirerek yeni hayatlarının temelini atmak ister. Ancak kısa süre içerisinde Aaron ve Tristan arasında gergin bir güç savaşı başlar ve ortasında kalan da Lea olur. Hayatındaki bu iki önemli erkek arasındaki dengeyi kurmak Lea için hiç de kolay olmayacaktır. İtalya’nın nefes kesen Dolomite Dağları’nın zirvesinde çıktıkları bir yürüyüş esnasında Tristan kaybolunca tatilin başından itibaren sessizce büyüyen bu güç oyunlu tehlikeli bir seviyeye ulaşır.

2017 Locarno Film Festivali Piazza Grande Ödülü
2017 Toronto Uluslararası Film Festivali – Özel Gösterimler
2018 Palm Springs Uluslararası Film Festivali

 

Orijinal Adı  : Drei Zinnen
Yapım    : İtalya/Almanya
Dil  : Almanca, Fransızca, İngilizce
Tür : Dram
Süre  : 117 dakika
Yönetmen ve Senaryo : Jan Zabeil
Oyuncular   : Alexander Fehling, Bérénice Bejo, Arian Montgomery
Görüntü Yönetmeni : Axel Schneppat
Kurgu  : Florian Miosge
Türkiye Hakları : FİLMARTI Film
Dağıtım : FILMARTI

“İSTİKAMET DÜĞÜN”  

 Frank  ve Lindsay Keith ve Ann çiftinin kır düğününe giderken havaalanında tanışırlar. Frank damadın üvey kardeşi, Lindsay ise damadın eski nişanlısıdır. İlk anda birbirlerinden hiç hoşlanmayan bu huysuz ve uyumsuz ikili, düğün süresince birlikte çok fazla zaman geçirmek durumunda kalır. Ancak bulunmaktan çok da hoşnut olmadıkları düğün ortamı, bu ikiliyi birbirlerine yaklaştıracaktır.

Keanu Reeves, John Wick, Matrıx , Neon Şeytan gibi birçok filmlerde oynadı. Keanu Reeves rol arkadaşı Wınona Ryder ise  Siyah Kuğu ,Cadı Kazanı gibi  başarılı filmler oynadığı  gibi Makas Eller filmiyle de Johnny Depp ile birlikte rol aldı.

Yönetmen: Victor Levin
Yapımcılar: Elizabeth Dell, Pam Dixon, Robert Jones, Grey Lucey, Rosh Wright
Senaryo: ictor Levin
Görüntü Yönetmeni: Giorgio Scali
Kurgu: Matt Maddox
Müzik: William Ross
Oyuncular: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach
Yapım Yılı: 2018
Süre: 90 dakika
Ülke: ABD

“DOKUNMA BANA”

Bir film yapımcısı ve karakterleri samimiyet hakkında kişisel bir araştırma projesi girişiminden bahsediyor. Gerçeklik ve kurgu arasındaki sıvı sınırında, Laura, Tómas ve Christian duygusal yolculuklar.

Tür: Dram
Yapım Yılı: 2018
Dil: İngilizce, Almanca
Süre: 125 dk.
Ülke: Romanya, Almanya, Estonya
Vizyon Tarihi: 28.09.2018

Yönetmen Adina Pintilie

Oyuncular: Laura Benson, Tomas Lemarquis, Christian Bayerlein, Grit Uhlemann, Adina  Pintilie, Hanna Hofmann, Seani Love, Irmena ChichihikoSenarist:Adina Pintilie

Besteci:Ivo Paunov
Müzik yapımcısı:Ivo Paunov
Yapımcı:Philippe Avril,Adina Pintilie,Bianca Oana
Görüntü yönetmeni:George Chiper
Genel yayın yönetmeni:Adina Pintilie
Sanat yönetmeni:Adrian Cristea

“ESKİ EVDEKİ BÜYÜLÜ SAAT”

Lewis Barnavelt, ailesinin ölümünün ardından gizemli amcası Jonathan’ın yanına Michigan’a gönderilir. Amcasını tanımaya çalışan Lewis, kısa sürede onun bir büyücü olduğunu keşfeder ve büyülü bir dünyaya adımını atar. Bu güç sadece iyi insanların elinde değildir. Kötü bir büyücü olan Isaac Izard, kıyametten sonra neler olacağını merak etmektedir. Bunun için de kıyamete neden olmak ister. Lewis, Isaac Izard’ın bu isteğini öğrenmiştir. Isaac amacını gerçekleştirmek için kara büyülü bir saat yapar. Saat var olduğu surece ilerleyecek ve kıyamet gününe gün sayacaktır. Saati Jonathan’ın evine saklayan Isaac zaman dolmadan önce ölür. Lewis ve amcası Jonathan zaman dolmadan ve saat Isaac’ın karısı Selena’nın eline geçmeden onu bulmakzorundadır.
Dağıtım: Pinema Film
Tür: Fantastik, Korku, Gizem
Yönetmen: Eli Roth
Oyuncular: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Renee Elise Goldsberry, Sunny Suljic, Kyle MacLachlan

LİNK

28 Eylül 2018’de Vizyona Girecek Filmler

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.