ŞEHİR TİYATROLARI 2018-2019 SEZON OYUNLARI

3 Ekim 2018 tarihinde perdelerini açacak olan Şehir Tiyatroları, 2018-2019 sezonuna ait oyunlarını 27 Eylül 2017 Perşembe günü Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde  düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Toplantıda  konuşmacılar Şehir Tiyatrolarının 2018-2019 sezonuna ait yeni oyunlar ve sezonda açılacak yeni sahneler hakkında konuşuldu. Birçok basın ve oyunuların katılımıyla gerçekleşti.

105.yılı olan Şehir Tiyatroları yeni sezona 63 oyun ile girmeyi planlıyor. Toplantıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Kültür Daire Başkanı Rıdvan Duran bu yıl oyunları arttırarak daha çok izleyiciyle bulaşacağından bahsetti. Bu yoldaki yenilikleri yeni açılacak Esenler, Sultangazi, Üsküdar’daki sahneler ve  İstanbul dışında yapılacak olan turneler  ile daha çok sanatseverlerle bir arada olacaklarını söyledi. Toplantıya  Şehir Tiyatroları Müdürü Necip Sedat Çakır, Sahne Yöneticisi ,Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur ve Genel Sanat Yönetmeni Yardımcısı Tolga Yeter, Şehir Tiyatroları Müdür Yardımcıları, Genel Sanat Yönetmeni Yardımcıları ile Nilgün Kasapbaşoğlu, Sinan Bengier, Zihni Göktay, Ertuğrul Postoğlu, Yıldıray Şahinler, Mazlum Kiper, ve Nergis Çorakçı gibi pek çok tiyatro sanatçısı katıldı.

Bu sezon ; Ocak’ta Bahar, Tatlı Kaçık, Felatun Bey ile Rakım Efendi, Can Yeleği, Uzlaşma, Vahşi Batı, İki Efendinin Uşağı, Aman Vermez Avni, İblis, Hastalık Hastası, Koca Sinan, Tatar Ramazan, Yaygara 70, Söz Veriyorum, Uzun Hikaye, Hamlet, 3. Richard

Çocuk seyircilerle için, Keloğlan, Yaşayan Sayfalar, Rüya, Güzel ve Çirkin, Peri Kızı Müzikali ve Uzay Gezginleri oyunları sahnelenecek.

Haber

www.dirensanat.com

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.