Sorma Neden Filmine Büyük İlgi

Başrollerini ünlü oyuncular Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Toygan Avanoğlu’nun paylaştığı macera dolu gizemli komedi filmi “Sorma Neden”, vizyona girdiği ilk haftada izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.Kadrosunda Türk Sinema Tiyatrosu’nun emektar oyuncusu Yılmaz Gruda ve usta oyuncu Mahmut Gökgöz ile Nazlı Tosunoğlu’nun bulunduğu film; aşk, macera ve komediyi bir araya getirerek eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Düğün gecesinde damadın kaybolması sonrasında yaşananları mizahi bir dille konu edinen Sorma Neden filmi kadrosunda önemli isimleri bulunduruyor. Kadrosunda genç oyuncuların örnek aldığı Yılmaz Gruda, Mahmut Gökgöz ve Nazlı Tosunoğlu gibi usta oyuncuları bulunduran filmin başrollerinde Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Toygan Avanoğlu yer alıyor.

Aşk, macera ve komedinin harmanlanarak izleyiciye sunulduğu filmde; macera, dolu dizgin yaşanırken eğlenceli sahneler ile izleyici kahkahalara boğuluyor. Vizyona girdiği günden itibaren izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaşan filmin yönetmen koltuğunda ise projeleriyle adından sıkça söz ettiren Türk sinemasının genç ve yetenekli yönetmenlerinden Tolga Baş oturuyor. Senaryosunu Doğuhan Korkut’un yazdığı, yapımcılığını Burçin Baş’ın üstlendiği ‘’Sorma Neden’’ filminde; izleyiciyi şaşırtan ters köşe sahneler dikkat çekiyor.

“Sorma Neden” Hakkında

Yağmur (Derya Şensoy) ile Kayhan’ın (Serdar Sezgin Güvenç) düğünü kimsenin gerçekleşmesini istemediği bir düğündür. Bu düğünde ne kaçaklar ne de kaçırılanlar biter. Kaynana (Nazlı Tosunoğlu) ve görümceler (Ayça Işıldar Ak ve Özlem Türay) gelini beğenmezken, gelinin eski sevgilisi Uğur (Burak Satıbol) aşkını maziye gömemez ve geçmişin içinden çıkıp gelir.

Düğün gecesinde ise damat ortadan kaybolur. Kayıp damat vakasını aydınlatmaya çalışan polisler; işgüzar arkadaşları, borç tahsili derdine düşen mahalle esnafını ve aileleri sorguya çeker. Bir düğün ancak bu kadar maceralı ve gizemli olabilir.Neden mi? Sorma Neden?

Sezonun en samimi, eğlenceli ve sıcak filmi olmaya aday “Sorma Neden” 21 Eylül Cuma gününden itibaren sinemaseverleri kahkaha tufanına davet ediyor.

Basın Bilgi: Esra Nur Nacır– Ajanda PR

0212 257 66 18 & 0507 931 53 42

www.ajandapr.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.