Vizyona Girecek Filmler 5 Ekim 2018

VENOM : ZEHİRLİ ÖFKE

Yönetmen Ruben Fleischer

Oyuncular: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed , Reid Scott , Scott Haze, Woody Harrelson, Jenny Slate, Michelle Lee

Tür: Bilimkurgu, Aksiyon

Ülke ABD

Süre: 1 saat 52 dk

Konusu:

Araştırmacı gazeteci Eddie , başına gelen talihsiz bir olayın ardından, yeniden ayağa kaldırabilmek için Life Foundation’ın gizli faaliyetlerini araştırmaya başlar. Bir tesiste denemeleri yapılan ortak araştırmalarda farklı bir organızma ortaya çıkar. Bununla da temas edince Venom adlı çok güçlü ve kontrolü zor bir yaratık ortaya çıkar.

Marvel’in kötü karakterlerin den Venomu oynayan Tom Hardy hayat veriyor. Filmde Michelle Williams ve Woody Harrelson gibi oscarlı oyuncularda oynuyor.

 

JONNY ENGLİSH TEKRAR İŞ BAŞINDA
KONUSU
Devam film olan “Johnny Englısh Tekrar İş Başında” bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir fakat hiçbir gelişmeye ulaşamayınca gizli servisin son caresi emekli olan Johnny English’i geri çağırmaktır. Görevi kabul eden English, baş hacker’ı bulmak için kolları sıvasa da bu iş sandığı kadar kolay olmayacaktır.

 

BABAMIN CEKETİ

Oyuncular: Müfit Can SaçıntıMert TurakErkan Can , Elif Nur Kerkük, Ayşen Gruda, Suat Sungur, Yalçın Menteş, Banu Manioğlu
Tür AileKomedi
Ülke Türkiye
KONUSU
İş bulmaya çalışan Ferhat, Aslıhan ile ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri önünde büyük bir engeldir. Bu sırada Aslıhan’ın babasının kalp krizi geçirmesi işleri daha da  çıkmaza sokar.
Mandıra Filozofu oyuncusu hemde yönetmen koltuğundaki  Müfit Can Saçıntı dır. Mahsun Kırmızıgül’un yazıp yönettiği Mucize filmde başrolü oynayan Mert Turak Ferhat rolünde ona eşlik eden Elif Nur Kerkük’de Aslıhan rolunu üstleniyor.

 

İSTANBUL MUHAFIZLARI
Oyuncular:Suna SelenAli UyandıranFunda Güray , Lemi Filozof, Gözde Mukavelat, Berk Yaparel, Ziya Çiçek, Merve Sevin
KONUSU
Film Aslı’nın İstanbul’da bir Veli Dedenin dükkana girmesi ve yerin altında saklı kalan bir hazine var  bu hazinenin sırrı gümüş ustalarına emanettir. Son koruyucuda Veli Dededir ve Aslı bu duyduklarından sonra gizemli maceraya ya atılır.
Çizgi filmden uyarlanan İstanbul Muhafızları yönetmen koltuğunda Çağrı Cem Bayraklı var. Ailecek izlenecek çizgi film Ekim ayında sinemalarda.

 

TUTSAK

Tür Gerilim
Ülke ABD
Süre: 1 saat 42  dk
KONUSU
Güney Amerika’da zengin bir iş adamı olan Katsumi Hosokawa doğum gününe katılan ve burada rehin alınan ünlü opera sanatçısının hikayesini anlatıyor. Birçok kişinin olduğu parti başlarda bir sorun yokken ilerleyen saatlerde teröristlerinde basmasıyla her şey alt üst oluyor.
Ann Patchett’in aynı adlı eserinden uyarlanan filmin yönetmeni Paul Weitzdir. Baş rollerde ise Julianne Moore ve Ken Watanabe  paylaşmaktadır.

 

AYDEDE

Tür Dram
Ülke Türkiye
Süre  1 saat 37 dk
KONUSU
Bekir babasını kaybetmiş annesi ve dedesiyle yaşamaktadır. Daha sonra dedesinin de ölümüyle yıkılır ve  dedesini aya benzetirler. Bunun üzerine Bekir bisikletle aya çıkmayı ister . Annesi Rabia’da evi ve iş kaybetmişken bide  mirasla uğraşır.

 

SOKAK SINIFI

Yönetmen Mehmet Yaşa
Oyuncular: Sedat ÖnderMehmet YaşaEmrah Yayan , Ömer Kızıl,  Ferhat  Şanlı
Tür Komedi
Ülke Türkiye
KONUSU
Mahallenin okuma yazma bilmeyen gençleri, okuldan kaytaran çocukları sokakta eğitmek için bir maceranın peşinde koşarlar. Rıfkı, Mahmut, Emrah ve Ömer gizliden gittikleri başka bir okuldan öğrendikleri şeyleri sokakta kurdukları sınıfta öğrencilere anlatmaya çalışırlar.
Yönetmen koltuğunda Mehmet Yaşa’nın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Sedat Önder, Mehmet Yaşa, Emrah Yayan, Ömer Kızıl, Ferhat Şanlı gibi isimler yer alıyor.

 

GECE DÜNYAYI YUTTUĞUNDA

Ülke Fransa
Süre 1 saat 34 dk
KONUSU
Gece Dünyayı Yuttuğunda, yaşayan ölülerin istilasından kurtulmaya çalışan Sam adında bir adamın hikayesini anlatıyor. Şiddetli bir partiden sonraki gece bir apartman dairesinde uyanan Sam olanlar hakkında hiçbir fikri yoktur. Çevresinde, sokaklarda ondan başka kimse yoktur ve Parıs sokakları yaşayan ölüler tarafından işgal edilmiştir. Peki sadece bir gecede bu durum nasıl gerçekleşmiştir. Korkunç bir gerçekle yüz yüze kalan Sam ne yapacağını şaşırır haldedir.
Dominique Rocher’ın ilk uzun metraj filmi olan Gece Dünyayı Yuttuğunda , Pit Agarmen’in romanından uyarlananmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant, Sigrid Bouaziz gibi isimler yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.