UNIQ İstanbul perdelerini açıyor  

0

Türkiye’nin en önemli kültür sanat merkezlerinden UNIQ İstanbul bomba gibi bir programla yeni sezona merhaba diyor

İstanbul’un en büyük tiyatro sahnesi UNIQ Hall’de sezonun en iddialı yapımları sanatseverlere bu sezon da büyülü geceler yaşatacak. Birbirinden özel yapımların sahneleneceği UNIQ Hall programında yok yok. Kürk Mantolu Madonna, Arzu Tramvayı, Bir Baba Hamlet, Binde Bir Gece Diyalogları, Closer – Sevgi Neden Yetmez, Dali’nin Kadınları, Frankenstein gibi dev yapımların yanında geçen sezona damga vuran Sertab’ın Müzikali ve sürpriz müzikaller seyirciyle buluşmaya hazır.

Zerrin Tekindor, Onur Saylak ve Şebnem Bozoklu gibi isimlerin başrolü paylaştığı ‘Arzu Tramvayı’ 29 Eylül, 4, 11, 17 ve 28 Ekim’de tekrardan UNIQ Hall sahnesinde tiyatro severlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Sabahattin Ali’nin en önemli eserlerinden ve ilk kez sahnelen ‘Kürk Mantolu Madonna’ oyunu ise Tuğba Ünsal ve Alper Saldıran’ın çok özel performansıyla 26 Eylül’de sevenleriyle buluşacak.

Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu’nun unutulmaz performanslarıyla akıllara kazınan ‘Bir Baba Hamlet’ oyunu 8 Ekim’de UNIQ Hall’de olacak. Kalaslarından dekor, heveslerinden oyun yapma aşkıyla yola çıkan cüretkar iki kişinin kendilerine Shakespeare’in Hamlet’ini seçmesiyle başlayan oyun aynı zamanda Afife Jale Ödülleri’nde yılın en başarılı erkek oyuncusu, en başarılı yönetmeni ve Haldun Dormen özel ödülünün de sahibi.

Birol Güven’in kaleminden çıkan ve Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu oyunu ‘Binde Bir Gece Diyalogları’ 27 Ekim ve 19 Kasım’da seyircisiyle buluşacak. İlişkilerde ve evliliklerde yaşanan bilindik sorunları mizahi bir dille anlatan oyunun başrollerini Hakan Meriçliler ve Hande Subaşı paylaşıyor.

Dünya tarihinde derin izler bırakmış olan Marilyn Monroe, Virginia Woolf, Edith Piaf ve Frida Kahlo ‘Dali’nin Kadınları’ ile aynı sahnede boy gösteriyor. Absürt komedi olarak nitelendirilen oyunda müzikal, trajedi ve gerilimin tadına bakacak olan seyirciler 14 ve 25 Kasım’da olağan dışı bir yüzleşmeye tanıklık edecek.

Patrick Marber’ın aynı adlı tiyatro eserinden sinemaya uyarlanan ‘Closer – Sevgi Neden Yetmez’, Cengiz Bozkurt’un yönetmenliğinde ikincikat’ın prodüksiyonu olarak Cansel Elçin, Pelin Akil, Serhan Onat ve Zeynep Tuğçe Bayat’tan oluşan iddialı oyuncu kadrosuyla 26 Ekim’de UNIQ Hall’de olacak.

Sanat hayatının 25. Yılını dev bir müzikalle sahnelere taşıyan Sertab Erener, ‘Sertab’ın Müzikali’ ile bu sezon da UNIQ Hall’de unutulmaz performanslar sergilemeye devam edecek. Seyircileri nostaljik bir zaman yolculuğuna çıkaran ‘Sertab’ın Müzikali’nin yanında UNIQ Hall’de sezon boyu sürecek sürpriz müzikaller yer alacak.

Glass Room ile sanat baştan yaratılıyor

Sezonun en iddialı yapımı Dogville, Versus Tiyatro ve UNIQ İstanbul işbirliği ile yepyeni bir uyarlamayla 5, 19 ve 26 Ekim’de meraklılarıyla buluşacak. Kayhan Berkin tarafından yönetilen oyunda başrolleri Rüzgar Aksoy, Ece Çeşmioğlu ve usta oyuncu Şerif Erol paylaşıyor. Lars von Trier’in kendi deyimiyle en iyi filmim dediği Dogville, tehlikeli ve ürkütücü bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Sanatın merkezi UNIQ İstanbul’daki etkinliklerin biletlerine www.biletix.com adresinden; programlar, salonlar ve detaylı tüm bilgilere www.uniqistanbul.com adresinden ulaşılabiliyor.

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. No:4 Sarıyer

*Her 20 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.