Ogilvy İstanbul’dan Contemporary Istanbul’da sanatla iletişimi buluşturan 70’inci yıl kutlaması

    • 1948 yılında David Ogilvy tarafından kurulan ve o dönemde yeni bir sektörün doğuşuna öncülük eden Ogilvy 23 Eylül’de 70 yaşına girdi.

    • Tüm dünyada iletişimin gelecek 70 yılını gündemine alan bir kutlamaya imza atan Ogilvy, İstanbul’daki kutlamaların merkezini ise Contemporary Istanbul (CI) olarak belirledi. Şehrin en önemli çağdaş sanat etkinliklerinin başında gelen ve bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilİyor.
    • Ogilvy, sanatın iletişimden, iletişimin sanattan beslendiği kanallara vurgu yaptı.

İletişimin tüm disiplinlerini aynı çatı altında buluşturan Ogilvy, markalarla insanlar arasında samimi ve gerçekçi bağlar kurmanın incelikleriyle geçen 70 yılı geride bırakıyor. David Ogilvy’nin “Değişim bizim hayat enerjimizdir” sözünden esinlenerek değişimi ilk günden bu yana en temel ilkesi olarak benimseyen. Ogilvy, yeni yaşını kutlarken de geçmiş yerine geleceğe odaklanıyor. 83 ülkede 132 ofisle hizmet veren ajans global doğum günü kutlaması için sosyal medyada iletişimin gelecek 70 yılını gündeme alıyor. Bu kapsamda 24-28 Eylül tarihleri arasında tüm dünyadan Ogilvy çalışanlarının iletişim sektörünün geleceğine ilişkin öngörülerini paylaşıyor.

Ogilvy İstanbul ise 70’inci yıl vesilesiyle sanatla iletişim dünyalarını bir araya getiren bir kutlamaya imza attı. Bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen. Contemporary Istanbul’da sanat ve iletişim arasında kurulan köprüyü temsil eden standıyla yer alan Ogilvy, sanatseverleri ve iş ortaklarını ağırladı.

Ogilvy Türkiye CEO’su Emine Çubukçu, “Ogilvy olarak, 70’inci yaşımıza Haziran ayında açıkladığımız yeni organizasyon yapısı ve marka kimliği ile giriyoruz. İletişimde farklı uzmanlık alanları arasında sınırların silikleştiği bir dünyada ‘One Ogilvy’ anlayışıyla şekillendirdiğimiz. Bir ‘Yeni Dönem’in kapılarını açıyoruz. Bunu da entegre bir yaratıcı ağ olarak gerçekleştiriyor, markalarımızı değerli kılmak için çalışmayı sürdürüyoruz. Dönüşümün ilkelerini 70 yıl önce cesur bir adımla kendi ajansını kurarak bugünleri inşa eden kurucumuz David Ogilvy’nin vizyonu. Değerleri ve düşünce biçimini yeniden tanımlayarak oluşturuyoruz. Bu anlamda 70 yaşında da hep genç, öncü ve gelecek 70 yılı şimdiden planlamaya başlamış bir ajansız. Ogilvy Türkiye olarak 70’inci yaş kutlamamızı Contemporary Istanbul (CI) kapsamında gerçekleştirmek istedik. Çağdaş sanatın iletişimin tüm disiplinleriyle yakın etkileşim içinde bulunduğu günümüzde yeni yaşımızı kutlamak için en doğru yerin. CI olduğunu düşündük. Bu süreçteki destekleri için CI ekibine, bizi yalnız bırakmayan tüm iş ortaklarımıza ve. Ogilvy markasının gücünün gerçek kaynağı olan Ogilvy çalışanlarına teşekkür ederim” diye konuştu.

Ogilvy hakkında

Ogilvy, 1948 yılında David Ogilvy tarafından kurulduğu günden bu yana ikonik, kültürel değişim yaratan pazarlama kampanyaları üretmektedir. Bugün Ogilvy 83 ülkede 120 ofisiyle. Fortune Global 500 şirketlerinin yanı sıra yerel markalara da hizmet veren ödüllü entegre bir yaratıcı ağ konumunda bulunmaktadır. Şirket bir markanın ihtiyaçlarının her yönünü şekillendiren deneyim, tasarım ve iletişim çalışmalarını altı ana yetenek çerçevesinde sürdürmektedir. Marka Stratejisi, Reklam, Müşteri Etkileşimi ve Satış, Halkla İlişkiler, Dijital Dönüşüm, Ortaklıklar.

Bir WPP (NASDAQ: WWPGY) şirketi olan Ogilvy hakkında daha fazla bilgi için http://www.ogilvy.com/ adresini ziyaret edebilir.

Twitter’da @Ogilvy ve Facebook’ta Facebook.com/Ogilvy hesaplarını takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.