Heyecanla beklenen ‘Dogville’ prömiyeri Glass Room’da gerçekleştirildi

Danimarkalı yönetmen Lars von Trier’in kült filmi ‘Dogville’, Türkiye’de ilk kez Versus’un 9. prodüksiyonu olarak 12 kişilik kadrosuyla UNIQ İstanbul alternatif sahnesi Glass Room’da seyircisinin karşısına çıktı.

Kayhan Berkin’in yönettiği ve başrollerini Rüzgar Aksoy, Ece Çeşmioğlu gibi genç yıldızların yanı sıra usta oyuncu Şerif Erol’un da paylaştığı ‘Dogville’ oyununun prömiyeri UNIQ İstanbul’un alternatif sahnesi Glass Room’da gerçekleştirildi. Seyircisine şiddetli ve tehlike dolu dakikalar yaşatan dev prodüksiyon izleyenlerden tam not aldı.

‘Dogville’in yönetmeni Kayhan Berkin’in oyunun ardından düzenlenen partide gelen güzel tepkiler üzerine: ‘Sahnelenmesi oldukça zor olan oyun için titizlikle çalıştık. Çabalarımızın karşılığında aldığımız olumlu tepkiler bizi çok mutlu etti. Seyircimize ve oyunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’ dedi.

Seyircisine gerilim dolu dakikalar yaşatan oyunun hikayesi, peşindeki mafyadan kaçan Grace’in barınmak amacıyla Colorado’da Dogville adlı küçük bir kasabaya sığınmasıyla başlar. Sakin bir yaşam süren Dogville halkının hayatı birdenbire kasabaya gelen bir kadınla değişmiştir. Grace’in kasabada yaşadığı çarpıcı ve trajik olayları konu alan oyun, insan doğasının en ürkütücü taraflarını gözler önüne seriyor.

Oyun Künyesi:
Yazan: Lars Von Trier
Çeviren: Nazlı Gözde Yolcu
Uyarlayan / Yöneten: Kayhan Berkin
Reji Asistanı: Semih Değirmenci
Dekor & Poster Tasarım: Gökhan Kodalak
Kostüm Tasarım: Meltem Çakmak
Ses tasarım: Joe Conchie

Işık tasarım: Yüksel Aymaz
Oyuncular: Cantürk Çolak, Cenk Doğar, Ece Çeşmioğlu, Esra Yaşar, Güzide Arslan, Gökhan Gürün, Mehmet Yılmaz, Müfit Aytekin, Nihan Aypolat, Olcay Yusufoğlu, Rüzgar Aksoy, Şerif Erol
Yapım: Versus

Bilet Fıyatı

VIP – 121.00 TL
1. Kategori – 88.00 TL
2. Kategori – 66.00 TL

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. No:4 Sarıyer

*Her 20 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için: Elif Dişli

elif@sebnemisgorpr.com

Tel: 0542 717 50 94

5, 19 ve 26 Ekim’de tekrar seyirci karşısına çıkacak bu dev prodüksiyonun hızla tükenen biletlerine www.biletix.com adresinden, oyun ile tüm bilgilere de www.uniqistanbul.com adresinden ulaşılabiliyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.