Fizy ana sponsorluğunda gerçekleşen fizy İstanbul Müzik Haftası, Zorlu PSM’de tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali, dördüncü gününde Athena ve Selda Bağcan başta olmak üzere pek çok önemli ismi ağırladı. 23 Eylül’e kadar devam edecek festivalin önümüzdeki günlerdeki konukları arasında Teoman, Kenan Doğulu, Şebnem Ferah, Nil Karaibrahimgil, mor ve ötesi, Edis ve Gripin bulunuyor. 

fizy İstanbul Müzik Haftası’nda Türkçe pop zamanı

fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında gerçekleşen, yerli sahnenin efsane müzisyenlerini ve geleceğin yıldızlarını aynı sahnede buluşturan Türk Pop Festivali başladı. Turkcell Sahnesi, muhteşem enerjileriyle sevenlerini coşturan Athena’yı, ülkemizin en büyük değerlerinden Selda Bağcan’ı, etkileyici performansı ve samimi şarkılarıyla Emre Altuğ’u ve son günlerin yükselen isimlerinden Baran Bayraktar’ı ağırladı. Turkcell Platinum Sahnesi, unutulmaz performanslara imza atan Tuna Kiremitçi ve Ömür Gedik’e ev sahipliği yaptı. Tuna Kiremitçi, performansından önce D&R standında düzenlenen imza gününde sevenleriyle bir araya geldi.

Kruder & Dorfmeister’ın 25.yıl konseri Studio’da

Peter Kruder ve Richard Dorfmeister’ın yenilikçi ve ikonik projesi Kruder & Dorfmeister, fizy İstanbul Müzik Haftası’nın konuğu oldu. Müzik hayatlarındaki 25.yıllarını kutlayan ikili, trip-hop, nu-jazz, downtempo ve elektronik gibi farklı türleri harmanlayan parçalarıyla Studio’da unutulmaz bir geceye imza attı. Viyana elektronik müzik sahnesinin aranan yüzleri, 22 Eylül akşamı da Zorlu PSM’de olacak.

fizy İstanbul Müzik Haftası tüm hızıyla devam ediyor

fizy İstanbul Müzik Haftası

fizy İstanbul Müzik Haftası, Pazar gününe kadar Zorlu PSM’de unutulmaz konserlere, panellere, söyleşilere ve imza günlerine ev sahipliği yapacak. Teoman, Şebnem Ferah, Kenan Doğulu, Nil Karaibrahimgil, mor ve ötesi ve Gripin gibi yerli sahnenin efsane müzisyenlerini aynı sahnede buluşturacak olan festival, genç yıldızlardan Edis, Ece Seçkin ve Alper Erözer gibi isimleri ağırlayacak.

22 Eylül 2018 Cumartesi

mor ve ötesi – Turkcell Sahnesi Sahne Üstü Ayakta

Teoman – Turkcell Sahnesi Sahne Üstü Ayakta

Kruder & Dorfmeister, 25 Years Anniversary, After Party: DJ Style-ist – Studio

Ece Seçkin – Studio

Nil Karaibrahimgil – Turkcell Sahnesi – Sahne Üstü Ayakta

Kenan Doğulu – Turkcell Sahnesi – Sahne Üstü Ayakta

23 Eylül 2018 Pazar

Gripin – Turkcell Sahnesi – Sahne Üstü Ayakta

Şebnem Ferah – Turkcell Sahnesi – Sahne Üstü Ayakta

Alper Erözer – Studio

Gökcan Sanlıman – Turkcell Sahnesi – Sahne Üstü Ayakta

Simge Sağın – Studio

Edis – Turkcell Sahnesi – Sahne Üstü Ayakta

fizy İstanbul Müzik Haftası’nın biletleri, biletix.com üzerinden satışta…

fizy İstanbul Müzik Haftası

Tarih: 18-23 Eylül 2018

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Çeşitli mekanlar

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.