TİM SHOW CENTER’DA AÇILIŞ TANGO USTALARIYLA

0

İstanbul’un gösteri merkezlerinden Tim Show Center, kapılarını Arjantin tangosunun usta isimlerinin yer aldığı ‘La Juan D’Arienzo Tango Orkestrası’nın gösterisiyle açıyor. 3 Ekim 2018 Çarşamba akşamı saat 20:30’da başlayacak olan ‘Tangonun Ritmi’ gösterisinde Buenos Aires’in en iyi tango orkestraları arasında yer alan ve  ‘2017 Arjantin Tangosu En İyi Orkestrası Ödülü’nün sahibi olan Orkestra, Arjantin’in yanı sıra Türkiye’nin de ödüllü dansçılarına eşlik edecek.

‘La Juan D´Arienzo Tango Orkestrası’ adını ‘El Rey del Compás (Ritmin Kralı)’ olarak bilinen Arjantinli büyük tango müzisyeni Juan D´Arienzo’dan alıyor. 2012 yılında kurulan ve Arjantin milonga’larında çalınan yüzlerce eserin bestecisi ve aranjörü olan Juan d’Arienzo’nun tüm eserlerini yeniden yorumlayan orkestra, dört bandoneon, dört keman, bir piyano ve bir kontrbastan oluşuyor. Bu genç grup, yakaladıkları ritim ve seyirciye yansıttıkları muhteşem enerjiyle çok kısa bir süre içinde yalnızca Buenos Aires’te değil tüm dünyada adını duyurdu ve büyük milonga’larda kendine yer buldu.

GÖSTERİ TARİHİ : 3 EKİM 2018 SAAT: 20.30

BİLET FİYATI

1. Kategori – 100.00 TL
2. Kategori – 80.00 TL
3. Kategori – 60.00 TL
4. Kategori – 40.00 TL

Biletler TİM Bilet Gişesi ve Biletix’te.

www.timshowcenter.com

www.facebook.com/timshowcenter

www.instagram.com/timshowcenter

www.twitter.com/timshowcenter

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.