Kemal Aydoğan’ın yönettiği “Bira Fabrıkası ”  Kadıköy Moda Sahnesinde Ekim ayında seyirçisiyle buluşacak. Onur Ünsal, Necip Memili, Melis Birkan, Gürsu Gür oyuncu kadrosuyla şavastan zerre kadar zarar görmeyen bir fabrikanın iki asker tarafından yeniden işler hale gelmesini anlatılıyor.

                           

OYUNCU KADROSU

Yazan: Koffi Kwahule
Çeviren: Ezgi Coşkun
Yöneten: Kemal Aydoğan
Sahne Tasarımı: Bengi Günay
Işık Tasarımı: İrfan Varlı
Yönetmen Asistanları: Ferhat Asniya, Ahsen Özercan
Oynayanlar: Onur Ünsal, Necip Memili, Melis Birkan, Gürsu Gür

KONUSU

Oyunda ülkede yaşanan bir iç savaştan sağ çıkmayı başaran Yüzbaşı Ölümü Sallamaz ve Onbaşı Asalak ele geçirdikleri bira fabrikasını tekrar çalışır hale getirerek zengi olup Las Vegas’a gitmenin hayalini kuruyorlar. Fakat askeri her türlü güce sahip olmalarına rağmen fabrikanın çalıştırılması ile ilgili bilgi sahibi olmadıkları için elleri kolları bağlanıyor. Ellerinde rehin bulunan eski bir fabrika çalışanı Scwanchen’i sorgulayarak sistemin işleyişi hakkında ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorlar. Üstünde denedikleri çeşitli işkencelere rağmen fabrika ile ilgili ağzından tek kelime çıkmayan Scwanchen sonunda bir kadının adını veriyor, Beyaz Büyü. Yüzbaşı ve onbaşı bundan sonra Beyaz Büyü’den bilgi almanın peşine düşüyorlar.

2 perde, 120′ +13

Seanslar

Moda Sahnesi / İstanbul 20.10.2018 Cumartesi / 16:00

Moda Sahnesi / İstanbul 20.10.2018 Cumartesi / 20:30

İletişim Bilgileri

Caferağa Mah. General Asım Gündüz Cad.(Bahariye Cad.) Halil Etham Sk.No: 34/2
Kadıköy / İstanbul

0 216 330 58 00 / 0 216 330 58 01

bilgi@modasahnesi.com

 

LİNK

https://www.biletiva.com/event/G4468

http://www.modasahnesi.com/bira-fabrikasi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.