İSTENMEYEN DÜĞÜN SERÜVENİ VİZYONDA

Ünlü oyuncular Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Toygan Avanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı macera dolu gizemli komedi filmi “Sorma Neden” filminin tanıtımı dün akşam Torun Center Artı Sahne’de yapıldı. Film 21 Eylül Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

Başrollerini Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Toygan Avanoğlu’nun paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Türk sinema ve tiyatrosunun emektar aktörü Yılmaz Gruda ve usta oyuncular Mahmut Gökgöz ile Nazlı Tosunoğlu da bulunuyor. Aşk, macera ve komediyi bir araya getiren filme, beyazperdenin pek çok sevilen isimleri de birbirinden eğlenceli karakterleri ile eşlik ediyor. Merakla beklenen “Sorma Neden” 21 Eylül Cuma günü vizyona giriyor.

Film öncesi film ve karakterleri ile ilgili yorum yapan başrol oyuncularından Derya Şensoy “Beklenmedik bir şekilde bir Türk komedi filminde güçlü bir kadın karakter öyküsünü seyredeceksiniz” dedi.

Burak Satıbol “Filmde çok değerli, kıymetli ustalar var. Hep beraber öyküsü sağlam bir komedi filmi yaptık. Kafayı dağıtmak isteyen herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Toygan Avanoğlu ise “Biz biraz farklıyız. Bugüne kadar kendi adıma ben böyle film izlemedim, senaryo da okumadım. Film ters köşeleri olan, eğlenceli ve daha önce işlenmemiş bir konuyu anlatıyor” dedi.

Senaryosunu Doğuhan Korkut’un yazdığı, yapımcılığını Burçin Baş’ın üstlendiği ‘’Sorma Neden’’ filminin yönetmen koltuğunda ise projeleriyle adından sıkça söz ettiren Türk sinemasının genç ve yetenekli yönetmenlerinden Tolga Baş oturuyor.

1 YORUM

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.